Argan Cosmetica

Zorg voor je Huid Zonder Veel Uit te Geven!

Zorg voor je Huid Zonder Veel Uit te Geven!
Geef je huid de zorg die het verdiend.

Als je denkt dat goed voor je huid zorgen duur is, dan heb je het mis. Veel vrouwen kopen verschillende schoonheidsproducten om de huid gezond en jong te houden, en geven duizenden Euros per jaar uit. Maar wist je dat voor je huid zorgen ook goedkoop kan zijn?

Simpele Huidverzorging

Als je de gladde en zachte structuur van je huid wilt behouden, volg dan deze simpele huidverzorgingtips op. Je zult niet alleen de schoonheid en glans van je huid behouden, maar ook met een dikkere portemonnee eindigen.

 1. Was je gezicht twee keer per dag.

  Dat is een uitgangspunt die je nooit zou moeten vergeten. Was je gezicht een keer ’s ochtends en een keer voordat je naar bed gaat. Je moet nooit zeep gebruiken om je gezicht te wassen. Gebruik in plaats daarvan een zachte of milde gezichtsreiniger.
  Het is niet nodig om geld te verkwisten aan een special reiniger. Een effectieve gezichtsreiniger kost niet zo veel. Het is ook belangrijk dat je een gezichtsreiniger kiest die bij je huidtype past. Als je een vette huidtype hebt, zou je een zuivere reiniger moeten kiezen. En als je een droge huid hebt moet je voor het crèmege soort gaan.

 2. Bevochtig de huid.

  De huid verliest iedere dag vocht. Een goede moisturizer is Arganolie. Arganolie heeft niet alleen bevochtigende eigenschappen, maar het bevat ook componenten die helpen om de huid te verjongen. En het beschermt de huid van schadelijke effecten van vrije radicalen en UV straling. Deze olie helpt de huid dus om vervroegde veroudering tegen te gaan en vertraagt het proces van huidveroudering.
  De beste tijd om moisturizer te gebruiken is meteen na het douchen. Zorg er voor dat je huid nog vochtig is als je deze geweldige moisturizer aanbrengt.

 3. Drink veel water.

  Drink minstens 8 tot 10 glazen water per dag en vermijd dranken met prik. Je huid gehydrateerd houden is belangrijk zodat het niet uitdroogt.

 4. Slaap voldoende.

  Tijdens je slaap worden huidcellen gerepareerd en gegenereerd. Voldoende slaap krijgen, zal niet alleen je lichaam en je geest verjongen, maar ook je huid vernieuwen.

 5. Vermijd vet en olieachtig eten.

  Je zou je aan een gezond dieet moeten houden. Een gebalanceerde maaltijd met eiwitten, koolhydraten, gezonde vetten (ja, er zijn vetten die gezond zijn) en bladgroenten en fruit. Je dieet compleet beroven van vetten resulteert alleen maar in een hangende huid. Rimpels kunnen dan ook ontstaan. Vetten van vis zijn gezond. Deze bevatten omega 3 en omega 9 vetzuren die huidveroudering voorkomen en helpen om de huid bevochtigd te houden.

 6. Ga sporten.

  Sport zou deel uit moeten maken van je wekelijkse routine. Als je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan vanwege je krappe schema, ga dan lopen als lichamelijke oefening. Loop naar je werk, of naar huis als de afstand niet te ver is. En als je in hoogbouw werkt of woont, gebruik dan de trap in plaats van de lift. Sporten helpt het lichaam om gifstoffen vrij te maken, wat de huid vrij van acne houdt. Het aankomen van gewicht kan ook acne uitbraken veroorzaken. Dus houd de extra pondjes weg door te sporten.

Huidverzorging is niet duur als de juiste manier weet.