Argan Cosmetica

5 Geheimen om Huidveroudering the Stoppen

5 Geheimen om Huidveroudering the Stoppen
Blijf er jong uitzien!

Verouderen hoort bij het leven. Maar als het om huidveroudering gaat, kan dit natuurlijke proces vertraagd worden. Met de juiste zorg voor je huid kan je donkere vlekken, wondjes, rimpels en fijne lijntjes vermijden. Je kunt zelfs acne uitbraken voorkomen. Hoe kan je een gezonde, gladde en jong uitziende huid krijgen? Het is eigenlijk best gemakkelijk.

Houd je aan de 5 Dingen in Huidverzorging die je vooral Wel Moet Doen.

 1. Was je gezicht twee keer per dag.

  Je zou vuil, stof en overtollige olie van je gezicht moeten verwijderen door het te wassen met een milde gezichtsreiniger en lauw water. Wat je gezicht een keer ’s ochtends en voordat je naar bed gaat.

 2. Stop je slechte gewoonten.

  Onder slechte gewoonten valt ook roken. Roken vernauwt de bloedvaten in de bovenlaag van de huid en blokkeert de circulatie van zuurstof. Het vermindert ook de aanmaak van collageen in je lichaam.
  Zonder zuurstof en collageen zal je huid haar elasticiteit en gladde structuur verliezen. Als je niet wilt eindigen met een ruwe huid, stop dan met roken. Doe je best om zo snel mogelijk te stoppen en begin nu met afbouwen. Je zou ook je alcohol consumptie tot een minimum moeten brengen, want dit droogt de huid uit. Je zult een droge huid voorkomen als je je alcohol inname verminderd of helemaal schrapt.

 3. Breng moisturizer aan op je huid.

  Je huid verliest iedere dag zijn vocht door te zweten en doordat het blootgesteld is aan de elementen. Als je je gezicht wast, doucht of in bad gaat, wordt de natuurlijke olie van de huid ontnomen. Je zou Arganolie moeten gebruiken als moisturizer.
  Argan olie heeft veel componenten die positief zijn voor de huid zoals vitamine E, ferulazuur, onverzadigde essentiële vetzuren, sterolen, carotenoïden en polyfenolen. Deze componenten geven de olie zijn bevochtigende en antiverouderende kwaliteiten. Het is het beste om moisturizer aan te brengen als de huid nog vochtig is van het wassen.

 4. Gebruik iedere dag zonbescherming lotion.

  De huid wordt het meest getroffen door de zon. Wist je dat blootstelling aan de UV stralen van de zon de belangrijkste reden van huidveroudering is? De UV stralen van de zon dringen tot diep in de huid door en vernietigen collageen.
  Als je een leerachtige en rimpelige huid wilt voorkomen, gebruik dan iedere keer dat je het huis verlaat zonnebrand lotion. Maak niet de fout om je huid alleen tegen de zon te beschermen als je een dagje naar het strand gaat, of op een zonnige dag. Zelfs als het bewolkt is, kunnen UV stralen door de dikke wolken heen komen en schade aan je huid aanrichten.
  Vergeet niet om altijd als je je huis wilt verlaten zonnebrand bescherming op te doen, of dit nu een zonnige of bewolkte dag is. Wist je dat je zelfs in de winter nog blootgesteld bent aan de zon? In feite, als je op een winterse dag zonder zonnebrand bescherming naar buiten gaat, duurt het maar 20 minuten voordat de schadelijk stralen van de zon je huid gaan beschadigen.
  Je zou ook je autoruiten moeten afschermen, want zelfs als je in je auto zit, wordt je nog blootgesteld aan de schadelijke stralen van de zon. Als je nog geen raamfolie op je autoruiten hebt, ga het dan snel laten installeren.

 5. Drink iedere dag veel water.

  Houd je huid gehydrateerd door iedere dag minstens 8 tot 10 glazen water te drinken.

In slechts 5 stappen kan je gemakkelijk huidveroudering vertragen!