Argan Cosmetica

Zorg dat Je Man de Beste Scheerproducten voor de Huid Heeft

Zorg dat Je Man de Beste Scheerproducten voor de Huid Heeft
Scheren vinden mannen vaak niet leuk maar met de juiste tools valt het mee!

Heeft je man na het scheren telkens sneetjes in zijn gezicht? De meeste mannen kan het weinig schelen dat ze zich snijden bij het scheren en daarmee hun huid beschadigen. Ze scheren gewoon door, pijn of niet.

Scheren is voor de meeste mannen onderdeel van de ochtendroutine. De meeste vrouwen houden van een glad geschoren gezicht zonder sneetjes. Sneetjes bij het scheren ontstaan meestal door het gebruik van verkeerde scheerproducten. Veel mannen hebben geen idee welke scheerproducten het beste zijn voor hun huid. En dat is waar jij in beeld komt en de ochtendroutine van je man helemaal omgooit.

Zorg dat je die scheerproducten krijgt die het beste werken voor de huid van jouw man zodat hij niet telkens bij het scheren sneetjes oploopt.

De Ideale Scheerproducten voor Jouw Man

 • Scheergel

  Koop een gel die vol zit met moisturizer. Zoek een product dat kokosnoot olie en aloe vera bevat. Deze componenten hydrateren de huid en beschermen tegen scheerbrand.Wat de geur van de scheergel betreft is hij waarschijnlijk blij met een warme en houtachtige geur of een scherpe grasachtige geur. Vergeet niet de geur van de gel te controleren zodat je zeker weet dat je die gel hebt waar hij van houdt.

 • Scheercrème

  Heeft hij een gevoelige huid? Koop dan een scheercrème speciaal voor de gevoelige huid. Koop een reukloze scheercrème zonder alcohol en zonder olie. Neem een scheercrème die kava kava bevat. Kava kava is een ontstekingsremmende stof die de scheerbrand vermindert.

 • After Shave Balsem

  Koop voor hem een after shave balsem die vol zit met met Vitamines E en B5. Deze twee ingrediënten hydrateren de huid en blussen de scheerbrand.

 • After Shave Lotion

  Scheren kan ingegroeid haar veroorzaken. Zorg dat je man geen last heeft van ingegroeid haar en koop voor hem een after shave lotion. Zoek een lotion die rode algen, pepermunt en eucalyptus bevat. Een after shave lotion met deze drie ingrediënten hydrateert de huid en voorkomt ingegroeid haar.

 • Arganolie

  Breng je man de gewoonte bij om elke dag Arganolie op de huid aan te brengen. Arganolie bevat ingrediënten die essentieel voor de huid zijn. Het houdt de huid jong, zacht en gezond. Het kan ook sneetjes wegwerken en ervoor zorgen dat het geen littekens worden.

Hou de huid van je man gezond, fris en vrij van sneetjes door voor hem de beste scheerproducten voor zijn huidtype te kopen! Het is ook belangrijk dat je hem de juiste manier leert om deze huidverzorgingsproducten bij het scheren te gebruiken. Mannen zijn immers niet zo bekend met de verzorging van de huid als de meeste vrouwen.

Zorg dat je niet alleen maar hem de producten geeft. Geloof me, hij zou geen idee hebben hoe hij ze moet gebruiken!