Argan Cosmetica

Is Jouw Huid Klaar voor de Winter? Lees Deze Trucs!

Is Jouw Huid Klaar voor de Winter? Lees Deze Trucs!
Haal je voordeel in de winter uit deze trucs!

Ook zo moe van die bleke en doffe huid in de winter? Door het koude weer hebben veel mensen in de winter last van een bleke en doffe huid, om nog maar niet te spreken van een te droge huid. Er is echter goed nieuws! Er zijn manieren om de nadelige invloeden van de winter op je huid aan te pakken. Wanhoop dus niet. Je kunt er ook in dit koude jaargetijde nog steeds heel goed uitzien.

Trucs voor de Huid in de Winter

 • Vergeet de Huid Onder Je Nek Niet

  De meesten van ons letten alleen op hun gezicht en vergeten de huid lager dan de nek. We werken zorgvuldig de rode vlekken op ons gezicht weg, maar vergeten de huid beneden de nek.Het koude weer heeft effect op je hele huid. Als je naar een feestje gaat en iets wil dragen wat je schouders en nek bloot laat (bijvoorbeeld een jurk met decolleté) dan zou je een ongelijkmatige huid te zien krijgen.Wat je zou moeten doen is het product voor je gezicht, wat vol zit met hydraterende en vochtinbrengende goedheid, ook op je nek en schouders aanbrengen. Hierdoor blijft ook die huid soepel en gezond.

 • De Oude Vertrouwde Honing

  Rommel eens door je keukenkastje en gebruik die goede oude honing op je huid. Honing is een uitstekend vochtinbrengend product voor de huid. Honing trekt namelijk water aan in je huidcellen en houdt dit vast. Omdat honing goede antimicrobiële eigenschappen heeft is het geschikt voor alle huidtypes. Als je last van acne hebt kun je gerust honing op je huid gebruiken.Als je een zachte en gladde huid wil, was dan je gezicht en masseer er een theelepel honing op. Laat 10 minuten zitten en spoel daarna af met warm water.

 • Verwen jezelf met een Stoombad

  Een sauna geeft droge hitte en zou je in het koude jaargetijde moeten vermijden. Wat je nodig hebt is een stoombad. Een stoombad opent de poriën zodat die beter in staat zijn vocht op te nemen. Zorg dat je meteen nadat je uit het stoombad komt een krachtige moisturizer aanbrengt.

 • Gebruik Alleen Krachtige Moisturizers

  Arganolie is zo’n krachtige moisturizer. Arganolie bevat een grote hoeveelheid Vitamine E, essentiële onverzadigde vetzuren, Squaleen, Linolzuur, Polyfenolen, Carotenoïden en nog meer anti-oxidanten. Maar het enige belangrijke wat je over deze componenten moet weten is dat het essentiële voedingsstoffen zijn die de huid nodig heeft.

 • Je Voetzolen

  Je wil vast geen keiharde voetzolen hebben. Maak ze wat zachter door een voetcrème te gebruiken die goed hydrateert. Breng de voetcrème elke nacht aan en draag tijdens je slaap sokken. Dit stelt de moisturizer in staat zelfs door de dikste huidlaag heen in te trekken.

Deze trucs zullen de levendigheid en gezondheid van je huid tijdens de koude winter herstellen. Volg gewoon deze simpele trucs op voor een geweldig uitziende huid!

Schrijf een reactie