Argan Cosmetica

Zie er Fantastisch Uit met Kort Haar

Zie er Fantastisch Uit met Kort Haar
Het is mooi en makkelijk te onderhouden!

Verstop je je nog steeds achter lang haar? Sommige vrouwen denken nog steeds dat ze lang haar moeten hebben om er beter en vrouwelijker uit te zien. Dat is absoluut niet waar. Er zijn veel vrouwen met kort haar die er toch vrouwelijk uitzien en daarbij ook nog erg knap zijn. Een kort kapsel maakt je gezicht en dus ook je ogen beter zichtbaar. Er wordt wel eens gezegd dat de ogen iemand’s mooiste bezit zijn.

Waarom Kort Haar?

Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen je haar kort te laten knippen.

  • De meeste korte kapsels zijn makkelijk in het onderhoud.
  • Korte kapsels zijn ideaal voor sportieve vrouwen.
  • Korte kapsels brengen je gezicht beter naar voren.
  • Korte kapsels maken dat je er slim, scherp en professioneel uitziet.
  • Je haar regelmatig kort laten knippen maakt het gezonder.

Je Opties voor Korte Kapsels

Hoe bepaal je nu welk kort kapsel jou het beste staat? Dat kan lastig zijn. Zou je dat gladde korte moeten kiezen dat net boven je oren uitkomt? Zou een bob jou goed staan? Is dat hele korte met spikes iets wat bij jou zou passen? Of wil je toch iets meer haar rondom je oren en in je nek? Voor iemand die nooit kort haar heeft gehad kan dat heel lastig zijn. Wat moet een meisje nu doen?

En hier komen tijdschriften goed van pas! Je kunt door tijdschriften bladeren en naar de kapsels van de verschillende beroemdheden kijken. Kijk hoe hun gezicht eruit ziet en vergelijk dat met jouw gezicht. Kijk naar de vorm van hun gezicht, de vorm van het voorhoofd, de jukbeenderen en de kaaklijnen. Als je bijna hetzelfde gezicht hebt als dat van de bekende persoon met het korte haar dan zie jij er met dat kapsel waarschijnlijk ook wel goed uit.

Natuurlijk is het erg belangrijk om te bedenken hoe je je zou voelen als je een bepaald kapsel draagt. Je moet je prettig voelen met het kapsel dat je kiest. Alleen maar omdat jouw favoriete beroemdheid een bepaald kapsel draagt wil dat nog niet zeggen dat je dat blindelings op moet volgen. Blijf de aandacht op jezelf richten. Als je een bepaald kapsel mooi vindt en je denkt dat dat bij jouw gezicht past moet je je toch eerst nog afvragen of je je met dat kapsel prettig voelt en het graag draagt.

Beroemde Mensen met Kort Haar

Wie zei daar dat korte kapsels vrouwen minder knap maken? Mensen die dat denken hebben vast nog nooit deze beroemdheden met hun korte haar gezien waarmee ze er beter dan ooit uitzagen.

  • Sharon Stone ziet er met kort haar fantastisch uit.
  • Een andere Sharon die er erg goed uitziet met kort haar is Sharon Osbourne.
  • Sigourney Weaver ziet er inderdaad erg mooi uit met haar korte kapsel.
  • Iedereen herinnert zich nog hoe majestueues, charmant en lief Prinses Diana eruit zag met haar korte haar.

Deze vrouwen zien er met hun korte haar absoluut fantastisch uit! Daar kan geen twijfel over bestaan!

Voor je Korte Haar Zorgen

Alleen maar omdat kort haar erg makkelijk in model te brengen is wil dat nog niet zeggen dat je er niet voor hoeft te zorgen. Het beste kun je je haar wat liefde geven met natuurlijke producten die vol zitten met voedingsstoffen die het haar gezond en beschermd houden. Marokkaanse Arganolie is zo’n product!

Schrijf een reactie