Argan Cosmetica

Wordt Jouw Huid Te Snel Oud?! Leer Hoe dit te Voorkomen.

Wordt Jouw Huid Te Snel Oud?! Leer Hoe dit te Voorkomen.
Niet roken, genoeg slapen en een actief leven helpen huidveroudering te voorkomen.

Dus jij dacht dat een goede huidverzorgingsroutine plus het gebruik van anti-verouderingsproducten voldoende was om ouder worden tegen te gaan. Helaas heb je het mis. Je levensstijl is een belangrijke factor als je voortijdige huidveroudering wil tegengaan. Lees verder voor de top 6 keuzes in je levensstijl die voortijdige veroudering kunnen verhinderen.

Manieren om Voortijdige Veroudering van de Huid te Verhinderen

 • Leer slechte gewoontes af!

  Roken en drinken zijn twee slechte gewoontes die je beslist af moet leren als je een gezonde en jonge huid wil. Alcohol droogt je lichaam uit waardoor je huid zijn mollige en stevige aanzien verliest. Roken vermindert de productie van collageen en breekt elastine af. Hierdoor vermindert de elasticiteit van je huid met als resultaat een slap hangende huid.

 • Ga op tijd naar bed!

  Als je vaak doorzakt tot het weer licht wordt ben je gegarandeerd op weg naar rimpels en fijne lijntjes. Is het je wel eens opgevallen dat de huid rondom je ogen er pafferig uitziet als je een nacht lang doorgezakt hebt? Onze huid vernieuwt en repareert zichzelf tijdens de slaap. Dit proces duurt gemiddeld zo’n 8 uur en daarom raden artsen aan elke nacht minstens 8 uur te slapen.

 • Wees niet lui!

  Veel mensen leven vandaag de dag een lui leventje. Er zijn maar weinig mensen die aan lichaamsbeweging doen waar je van gaat zweten. De meesten van ons gaan met auto of bus naar het werk, nemen de lift naar de werkplek en we doen hetzelfde als we weer naar huis gaan. Eenmaal thuisgekomen kiezen we voor relaxen, op de bank TV kijken of een computerspelletje spelen met chips en frisdrank als snacks. Als je geen tijd hebt om naar een sportschool te gaan kun je op z’n minst na het avondeten even een blokje om gaan in plaats van meteen op de bank neer te ploffen. Of je zou met de fiets naar het werk kunnen gaan in plaats van met de auto. Lichaamsbeweging houdt het lichaam gezond en als het lichaam gezond is zie je dat in de huid terug.

 • Eet voedsel dat liefde teruggeeft!

  Eet voor een gezonde huid groenten en fruit die rijk zijn aan anti-oxidanten. Vitamine E, A en C zijn krachtige anti-oxidanten waar veel groenten en fruit vol mee zitten. Anti-oxidanten beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en UV straling van de zon. We weten allemaal dat UV straling de nummer 1 oorzaak is van voortijdige huidveroudering. Visolie en noten bevatten ook essentiële vetzuren die de huid gezond en jeugdig houden.

 • Hou van je Huid met Marokkaanse Arganolie

  Marokkaanse Arganolie zit vol met Vitamine E, essentiële vetzuren en talrijke natuurlijke anti-oxidanten. Daarom kan het effectief voortijdige huidveroudering tegengaan. De olie vermindert en minimaliseert ook het optreden van rimpels en fijne lijntjes.