Argan Cosmetica

Wil je Weer Leven in je Haar Krijgen?

Wil je Weer Leven in je Haar Krijgen?
Honing is niet alleen lekker om te eten, maar het verwend je haar ook!

Als de winter op z’n einde loopt zitten veel mensen met een hoofd vol beschadigd en onhandelbaar haar. Dat is een van de schaduwzijden van het koude seizoen. Maar maak je er niet te druk over. Nu de Aarde weer helemaal tot leven komt zou je haar dat ook moeten doen.

In de winter krijgen veel mensen last van droog en dof haar. Dit kan soms voortduren tot in de lente en als het haar niet goed behandeld wordt zelfs tot in de zomer. Al dat fšhnen en die extreme temperaturen beroven de haardos van leven, vocht en glans. Blijf dit voorjaar niet met droog en dof haar zitten. Dat kan vandaag de dag echt niet meer.

Hoe kun je nu de vloek van de winter over je haar verbreken?

Hoe Weer Leven te Krijgen in Je Haar

Veel mensen denken dat naar de kapper gaan en je haar laten behandelen de enige manier is om weer leven in je haardos te krijgen. Dat is niet waar. Vaak leiden behandelingen bij de kapper zelfs tot grotere problemen. Chemicali‘n in haarproducten kunnen schadelijk zijn voor je haar en deze schadelijke chemicali‘n zijn dus niets dan slecht nieuws voor je kruin.

Hier volgen de beste behandelingen om de glans weer in je haar terug te krijgen. Je kunt deze thuis zelf doen.

  • Marokkaanse Arganolie

    Deze kostbare olie komt helemaal uit Marokko, en veel haarexperts zijn het erover eens dat deze organische olie, die vol zit met Vitamine E, het beste is wat je vandaag de dag voor je haar kunt krijgen. Vitamine E staat erom bekend dat het haarcellen repareert, herstelt en vernieuwt. Behalve Vitamine E bevat Arganolie ook voedingsstoffen met vochtinbrengende eigenschappen zoals Sterolen. Gebruik het als conditioner of laat het ’s nachts in je haar zitten. Door regelmatig deze olie te gebruiken krijg je niet alleen glanzend haar maar ook een stevigere haardos. Dit komt door de essenti‘le onverzadigde vetzuren die erin zitten.Hoe gebruik je Arganolie nu op je haar? Masseer je haar en hoofdhuid met deze olie. Wikkel je haar als je daarmee klaar bent in een warme handdoek. Laat de hele nacht intrekken. ’s Morgens je haar wassen en goed uitspoelen.

  • Honing

    Honing geeft je haar zijn glans terug. Doe 3 eetlepels honing in een halve liter water. Wrijf en masseer dit mengsel over haar en hoofdhuid. Draag een douchekap zodat het mengsel goed in je haar en hoofdhuid kan intrekken. Spoel na 20 minuten je haar goed uit met lauw water.

  • Espresso

    Maak je haar wakker met espresso! Misschien denk je dat dit een grap is maar espresso kan echt leven in je haar brengen! Drink ŽŽn kopje espresso en bewaar het tweede kopje voor je haar. Laat 1 kop sterke espresso afkoelen en giet het dan over je haar. Doe je douchekap op en laat de espresso 20 minuten in je haar zitten. Uitspoelen met lauw water. Niet alleen word je van de espresso zelf goed wakker, maar ook je haar wordt weer glanzend en levendig.

Schrijf een reactie