Argan Cosmetica

Wil Je Er Goed Verzorgd Uitzien Zonder te Overdrijven?

Wil Je Er Goed Verzorgd Uitzien Zonder te Overdrijven?
Goede mondverzorging is zeer belangrijk bij er goed verzorgd uit te zien.

Veel mannen denken dat het erg macho is om er ruig en onverzorgd bij te lopen. Maar meestal werkt dat niet. Vrouwen vinden goed verzorgde mannen mannelijker. Goed verzorgde mannen krijgen dan ook meestal de complimenten en bewonderingen van de dames.

Goede verzorging maakt een man niet minder man. De term “minder man” is zelfs belachelijk en past niet meer in deze moderne beschaafde wereld. Een man is een man. Punt. Hoe ruig of goed verzorgd een man ook is, het blijft een man. Niets meer en niets minder.

Goede persoonlijke verzorging houdt in dat je op je uiterlijk en je algemene gezondheid let. Als je je graag als goed verzorgd persoon wil presenteren, ga dan vooral je gang. Sommige mannen doen niet aan persoonlijke verzorging omdat ze denken dat ze er dan “vrouwelijk” of te verzorgd uitzien. Hier volgen enkele tips die je er goed verzorgd uit laten zien zonder het te overdrijven en waarmee je er niet “vrouwelijk” uit komt te zien.

 • Trim die neusharen.

  Neusharen die naar buiten steken zijn onplezierig om naar te kijken. Inderdaad, mensen merken dit soort details op. Je neushaartjes hebben misschien zelfs wel die dame afgeschrikt waar je indruk op probeert te maken. Koop dus een neushaartrimmer en gebruik die wanneer het nodig is.

 • Trim je wenkbrauwen.

  Je denkt misschien dat dit iets is wat alleen vrouwen doen, maar dan heb je het helemaal mis. Acteurs, modellen en zelfs sommige bekende politici die je op TV ziet trimmen hun wenkbrauwen. Je hoeft ze alleen maar te trimmen en niet in een speciale vorm te brengen. Dat brengt je ogen beter naar voren. Je ogen zijn je kostbaarste bezit en die zou je niet voor de wereld mogen verbergen. Vergeet niet voor je de deur uitgaat je wenkbrauwen een beetje te borstelen!

 • Knip je nagels en hou ze schoon.

  Vieze vingernagels of teennagels zijn niet alleen vervelend om naar te kijken. Ze kunnen ook tot verschillende ziektes leiden. Zeg NEE tegen lange en vuile vingernagels of teennagels! Knip je nagels regelmatig en hou ze schoon. Het is ook goed om je nagels gehydrateerd te houden. Droge nagels zijn gevoelig voor breken en chippen. Breng Marokkaanse Arganolie op je nagels aan. Je kunt de olie ook 50-50 mengen met citroensap en je nagels in deze mix onderdompelen. Arganolie zit vol met essentiële vetzuren die de nagels en nagelriemen hydrateren. De olie bevat ook Vitamine E en deze voedingsstof versterkt de nagels!

 • Vergeet niet elke dag je tanden te poetsen en te flossen.

  Je hoeft niet per se kaarsrechte en parelwitte tanden te hebben. Je hoeft ze alleen maar schoon te houden. Tanden met plak of etensresten tussen de tanden ziet er voor andere mensen gewoon erg onaantrekkelijk uit. En misschien vallen mensen wel flauw als jij je mond open doet. Maak er dus een gewoonte van om elke dag je tanden te poetsen en te flossen!