Argan Cosmetica

Betaalbare Verwennerij Voor de Huid!

Betaalbare Verwennerij Voor de Huid!
Duurder is niet altijd beter!

Veel mensen denken dat gezond houden van de huid en zorgen dat-ie er op z’n best uitziet erg duur is. Maar dat is niet waar. Om een gezonde en levendige huid te hebben hoef je geen bakken met geld uit te geven! Hier volgen enkele goede tips die beslist niet duur zijn.

 • Onthou deze Drie Woorden

  En die drie woorden zijn reinigen, behandelen en voorkomen! Het is een doodzonde om een halve dag voorbij te laten gaan zonder je huid te verwennen met huidverzorgingsproducten.

 • Breng Elke Dag Zonnebrandlotion Aan

  Zonnebrandlotion beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van UV straling van de zon. Deze UV straling kan rimpels, fijne lijntjes, zonnevlekken en, veel erger, huidkanker veroorzaken.

 • Hydrateer Elke Dag de Huid

  Geef je huid de verwennerij die hij nodig heeft. Hou hem gehydrateerd. Er zijn verschillende factoren die de huid uit kunnen drogen. Een droge huid is gevoelig voor irritatie en beschadiging. Breng dus elke dag een royale hoeveelheid moisturizer aan. Het beste moment daarvoor is als je net uit de douche of uit bad komt en je huid nog vochtig is.

 • Kies een Huidverzorgingsproduct Met Veel Goede Eigenschappen

  Een goed voorbeeld van zo’n product is Marokkaanse Arganolie. Niet alleen is deze olie een krachtige moisturizer, maar het is ook een effectief anti-verouderingsproduct! Wat maakt Arganolie nu zo’n geweldige moisturizer? Het zit vol met essentiële vetzuren, Sterolen en Vitamine E. Dit zijn de voedingsstoffen die zorgen voor de vochtinbrengende eigenschappen van deze olie.En hoe zit het met de anti-verouderings eigenschappen van deze olie? De essentiële vetzuren in Marokkaanse Arganolie verhinderen ontstekingen en we weten dat door ontstekingen de toestand van de cellen achteruit gaat. Wanneer cellen degenereren verliest de huid aan strakheid en zachtheid. Een essentiële component in de olie die dat tegengaat is Squaleen. De Sterolen in Arganolie zijn eveneens belangrijk om de huid gezond en in goede vorm te houden. Anti-oxidanten in de olie zoals Vitamine E, Polyfenolen, Carotenoïden en Ferulinezuur bestrijden vrije radicalen. Deze zouden anders rimpels, fijne lijntjes en andere tekenen van huidveroudering kunnen veroorzaken. Tenslotte komt daar nog bij dat Marokkaanse Arganolie erg goed is voor haar en nagels!

 • Trap Niet in “Hoe Duurder een Product, Hoe Beter”

  Dit is niet per se waar en telkens weer worden mensen, misschien jij ook wel, het slachtoffer van deze manier van denken. Als je een huidverzorgingsproduct koopt moet je vooral letten op wat er in zit en niet op het prijskaartje. Enkele welbekende merken bevatten zelfs chemicaliën die schadelijk zijn voor het lichaam. Producten met parabenen, geurstoffen, ftalaten, DEA en TEA moeten vermeden worden. Deze chemicaliën zijn mogelijk kankerverwekkend.

 • Eet Goed! Leef Gezond!

  Een fraaie huid ontstaat door goede gezondheid! Volg een uitgebalanceerd dieet en leef een gezonde levensstijl! Je huid zal daar spoedig de voordelen van plukken!