Argan Cosmetica

Kapsels voor Krulhaar Die Je Er Slanker Uit Laten Zien

Kapsels voor Krulhaar Die Je Er Slanker Uit Laten Zien
Een scheiding of lekker los het kan allemaal!

Net als je kleding kun je ook je haar voor je laten werken. Wil je er iets voller of juist slanker uitzien? Zeg het maar. Je kapsel kan je hierbij helpen! Als je echter krulhaar hebt kan het met een hoofd vol grote springende krullen lastig zijn om er slanker uit te zien. Geen zorgen. Lastig, ja, maar niet onmogelijk. Hier volgt een lijst van kapsels die je wel en niet zou moeten nemen als je er slanker uit wil zien.

Kapsels voor Krulhaar Die Je Er Slanker Uit Laten Zien

Lange Lagen

De truc hier is om ervoor te zorgen dat je haar de juiste lengte heeft. Bedenk dat krullend haar korter lijkt dan het is wanneer je het kort knipt. En je wil beslist geen bob haar als je er slanker uit wil zien. Een bob met krulhaar laat je gezicht er ronder en voller uitzien; neem dat soort kapsels dus vooral niet. De juiste lengte zou net onder je oren moeten zijn en tot op de schouders. Deze lengte camoufleert een rond gezicht goed genoeg.

De Bieber Pony

Ja, je leest het goed. Bieber’s opzij gekamde pony zou wel eens precies de truc kunnen zijn die jou er slanker uit laat zien. Dit kapsel kan een hoog voorhoofd en een rond gezicht camoufleren. Maar neem geen volle pony. Een pony recht over je voorhoofd maakt dat je gezicht korter lijkt en dus nog voller en ronder! (Neeee!) Ja, die reactie had ik ook.

Een Scheiding Aan de Zijkant

Net als een opzij gekamde pony is ook een scheiding aan een van de zijkanten een goede manier om de aandacht van je ronde gezicht af te leiden. Deze stijlvolle en toch eenvoudige truc maakt dat je gezicht er wat langer uitziet.

Maak de Bovenkant Los

De truc is om de aandacht van je ronde wangen af te leiden. Creëer dus geen haarvolume bovenop je hoofd. Zorg dat het volume van je krullen op de eindjes zit en niet aan de wortels.

Marokkaanse Arganolie voor Mooi Haar

Je wil er slanker uitzien omdat je wil dat mensen je knapper vinden. De kapsels die ik net noemde hebben allemaal dat effect als… ja, er is een als… als je haar gezond en aantrekkelijk is. Hydrateer je haar regelmatig met Marokkaanse Arganolie om het te voeden en te versterken. Arganolie zit vol met essentiële oliën en mineralen die erg goed zijn voor je lokken. Kokosnootolie en extra vierge olijfolie zijn andere goede organische producten om je haar mee te conditioneren.

Schrijf een reactie