Argan Cosmetica

Wil Je Een Jongere Versie van Jezelf?

Wil Je Een Jongere Versie van Jezelf?
Maak jezelf weer jonger!

Er jong uitzien is meer dan alleen de meest kleurrijke make-up of de nieuwste mode dragen. De beste manier om die jeugdige glans te behouden is goed voor je lichaam zorgen, te beginnen met het meest zichtbare gedeelte – je haar en je huid. Gelukkig hoeft dit niet veel te kosten. Hier zijn een paar tips waarmee je jaren jonger kunt lijken.

Verander de kleur van je lippenstift

Wil je je lippen voller laten lijken? Neem dan een iets lichtere kleur lippenstift dan normaal. Om je mond nog meer op die van Angelina Jolie te laten lijken kun je met lip gloss het midden van je onder- en bovenlip wat accentueren.

Breng je haar in de war

Er is een verschil tussen net-uit-bed in de war of op een kunstzinnige manier in de war. Losse scheuten haar rondom je gezicht geven je een jonger, kwetsbaarder uiterlijk. Haal gewoon je vingers door je haar en breng het een beetje in de war zodat er meer volume in komt.

Bruin je benen

Voeg wat bronzer aan de lotions toe die je voor je benen gebruikt; dit maakt dat je benen er een stuk slanker uitzien en verbergt spataderen en andere onregelmatigheidjes. Hou je huid ook gezond door regelmatig Arganolie aan te brengen. Arganolie bevat vitamine E en andere anti-oxidanten die erg goed zijn bij het bestrijden van huidveroudering. Arganolie bevat ook veel andere stoffen die de huid voeden!

Gebruik rouge verstandig

De juiste kleur rouge brengt je jukbeenderen beter naar voren. Daardoor ziet je gezicht er een stuk blozender uit. Voor een nog beter effect zou je wat bronzer op je jukbeenderen kunnen doen en het dan op je wangen met wat rouge aan kunnen vullen.

Zie er levendiger uitmet de juiste oogschaduw

Breng aan de binnenkant en buitenkant van je ogen een highlighter aan. De huid rondom je ogen is vaak wat donkerder waardoor je er vermoeid uitziet. De highlighter verbergt deze wallen. Deze concealer zou zelfs een van de twee belangrijkste producten in je make-up kit moeten zijn. De andere is een droge concealer die donkere of rode vlekken op je gezicht wegwerkt.

Wees niet afhankelijk van poeder

Dat wil zeggen… niet te veel. Kies in plaats daarvan een masker om je gezicht vrij van olie te houden. Poeder geeft lijntjes op je gezicht wat er kunstmatig uitziet. Je zou de dag ook kunnen beginnen met een waterdichte foundation. Gebruik een kleine borstel met een platte bovenkant om de poeder in cirkelvormige bewegingen aan te brengen. Gebruik indien mogelijk een foundation met kleine reflecterende deeltjes. Deze geven wat glans aan je gezicht.

Glimlachen

Natuurlijk, je hebt het al vaker gehoord, maar het is waar dat je er jonger uitziet als je lacht. Het vermindert de rimpels door het fronzen en maakt dat je er vriendelijker uitziet. Hou die lachspieren gezond en je zult er jong uitzien en je jong voelen.