Argan Cosmetica

Een Nieuwe Kapsel Met Een Paar Kleine Veranderingen!

Een Nieuwe Kapsel Met Een Paar Kleine Veranderingen!
Maak gemakkelijk een geheel nieuw kapsel

Je haar anders doen hoeft niet meteen te betekenen dat je veel geld uitgeeft. Als je wat krap bij kas zit en even geen geld hebt hebt voor een dure kapper zijn er toch manieren om een nieuw uiterlijk te krijgen. Je kunt gewoon een paar details aan je haar veranderen. En een paar kleine veranderingen kunnen al een groot verschil maken.

Vlechten

Je kunt je haar in vlechten doen die doen denken aan het haar van een bloemenkind. Vlechten geven een zachter en vrouwelijker aanzien aan een kapsel. Speel een beetje met de vlechten door er twee los rondom je gezicht te laten hangen en je haar dan als het ware in te lijsten in een halve paardenstaart. Dat geeft je haar een schone en modieuze aanblik.

Ga voor Franje

Je zou ook eens een pony kunnen proberen. Het leuke van een pony is dat die nooit uit de mode lijkt te gaan, en met een klein beetje verzorging en techniek kun je ook je eigen pony creëren.

Durf Gewaagde Kapsels te Dragen

Als je eens iets gewaagders met je haar wil proberen zou je een kapsel kunnen nemen dat het midden houdt tussen lange golvende lokken en een korte bob. Je bepaalt zelf hoe kort je je haar wil hebben en hoeveel van je oorspronkelijke krullen je wil houden. Een andere mogelijkheid is lang, retro golvend haar. Voor een klassiek jaren 50 uiterlijk kam je je haren naar de zijkant. Nog weer wat anders is een tijdelijke bob die je krijgt door je haar met rollers in model te brengen en het dan met haarspelden op z’n plaats te houden.

Of probeer eens een ombre haarstijl. Daarbij kleur je de bovenkant van je hoofd iets donkerder dan de rest van je haar. Je ziet het niet vaak en het geeft een interessante kleurschakering in je haar.

De Klassieke Paardenstaart

Een paardenstaart is een leuk, makkelijk te doen en houdt je haar uit je gezicht. Geef het wat meer stijl met een mooie haarband die het elastiekje uit het zicht houdt. Met wat simpele accessoires zoals een haarband of een lintje kun je het geheel wat extra kleur geven.

Verf Je Haar

Als je echte kleur in je haar wil, experimenteer dan eens met verschillende kleuren. Een klein beetje is meestal al genoeg. Het is belangrijk om op te merken dat van vaak verven je haar uit kan drogen. Gelukkig zijn er manieren om je haar weer gezond te krijgen. Arganolie in je haarverzorging helpt het weer gezond te maken. Arganolie zit barstensvol anti-oxidanten en voedingstoffen voor je haar en is dus eigenlijk wel een must in je haarverzorgingspakket.

Doe Je Scheiding Anders

Soms is iets simpels als de scheiding in je haar anders doen al genoeg. Als je gewend bent aan een scheiding aan de zijkant, doe die dan eens aan de andere kant of in het midden. Als je dat goed doet geef je meer accent aan een kant van je hoofd waar nu meestal niet zo veel naar gekeken wordt.

Vond je deze haartips interessant? Geef ze dan door met je ‘Like’ en je ‘Share’ knop!