Argan Cosmetica

Koop Deze Anti-Aging Voedingsmiddelen!

Koop Deze Anti-Aging Voedingsmiddelen!
Perziken helpen tegen huidveroudering!

Wanneer de huid tekenen van veroudering vertoont, zullen veel mensen zich naar de winkel haasten om het meest effectieve anti-aging product te kopen dat is er te krijgen is. Er zijn tal van effectieve anti-aging producten op de markt. Maar je moet weten dat veel van deze producten chemicaliën bevatten die veel schade kunnen aanbrengen aan de gezondheid. Sommige studies hebben zelfs aangetoond dat veel schoonheidsproducten boordevol chemicaliën zitten die zelfs kanker kunnen veroorzaken.

Dus als je anti-aging producten gaat kopen, dan is het raadzaam dat je de ingrediënten op het etiket controleert. Vermijd de producten die parabenen, ftalaten en geurstoffen bevatten. Dit zijn drie van de meest voorkomende ingrediënten die erom bekend staan giftig te zijn voor het lichaam. In plaats van anti-aging producten te kopen, kun je ook voedingsmiddelen inslaan die anti-aging voordelen hebben! We hebben er hier een paar vermeld!

Voedingsmiddelen met anti-aging voordelen

 • Wortelen

  Neem wortelen op in je boodschappenlijstje als je serieus huidveroudering wilt bestrijden. Wortelen zitten boordevol bèta-caroteen, een krachtige anti-oxidant. Deze anti-oxidant heeft het vermogen om celbeschadiging te bestrijden en hierdoor celveroudering te vertragen. Bèta-caroteen wordt omgezet in vitamine A als het de lever binnenkomt en vitamine A helpt de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de UV-stralen van de zon.Als je een mooie en stralende huid wilt hebben, dan zul je blij zijn om dit knapperige voedsel boordevol vitamine A te eten, omdat het vroegtijdige verschijning van rimpels, ouderdomsvlekken, droge huid, acne en een ongelijkmatige teint kan voorkomen! Studies hebben ook aangetoond dat wortelen kankerbestrijdende eigenschappen bevatten vanwege een stof genaamd falcarinol.

 • Perziken

  Als je een mooie en jeugdige huid wilt hebben, dan zouden perziken een andere steunpilaar in je dieet moeten zijn. Perziken zitten boordevol AHA of Alpha Hydroxy Acids, die het vermogen hebben om cellen te regenereren en de huid strak te houden. AHA helpt ook om de huid gehydrateerd en elastisch te houden.

 • Abrikozen

  Abrikozen kunnen misschien klein zijn, maar ze zijn absoluut een krachtige anti-aging kick! Abrikozen bevatten het hoogste aantal carotenoïden. Carotenoïden zijn een voorloper van vitamine A en een bekende anti-oxidant. Anti-oxidanten beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en maken daarnaast de schade die de huid heeft geleden ongedaan.

 • Tomaten

  Lycopeen is verantwoordelijk voor de krachtige anti-aging eigenschappen van tomaten. Lycopeen is een anti-oxidant die het vermogen van het lichaam vergroot om schade aan de huid door UV-stralen tot zo’n 33% te voorkomen! Tomaten helpen beschermen tegen zowel zonnebrand als huidveroudering! Maar je moet wel begrijpen dat regelmatige consumptie van tomaten niet betekent dat je huid niet meer beschadigd wordt door de UV-stralen van de zon. Tomaten maken je huid niet onoverwinnelijk. Ze verhogen alleen je bescherming. Dus samen met zonbescherming, schaduw en kleding zal het regelmatig eten van tomaten je huid beter beschermen tegen de schadelijke effecten van de UV-stralen van de zon.

Dit zijn slechts enkele voedingsmiddelen die je elke keer in je winkelwagen zou moeten stoppen als je naar de supermarkt gaat.

Nu je deze anti-aging voedingsmiddelen kent, kun je er iedereen over vertellen! Deel deze schoonheidsvoeding met iedereen die je kent!

Schrijf een reactie