Argan Cosmetica

Wees Niet Langer Jaloers op Vrouwen met een Mooie Huid!

Wees Niet Langer Jaloers op Vrouwen met een Mooie Huid!
Krijg zelf de huid waar je nu jaloers op bent!

Als vrouwen het over schoonheid hebben komt het gesprek al gauw op de huid. Sommigen hebben het geluk dat ze een natuurlijk mooie huid hebben. Anderen hebben het slechter getroffen en hebben een huid die ruw, droog, vettig of vol met puistjes zit. Sommige vrouwen hebben zelfs last van voortijdige veroudering van de huid of van littekens door acne.

Vaak zie je dat vrouwen deze huidproblemen met make up wegwerken. Wat ze niet weten is dat deze manier om huidproblemen aan te pakken het alleen maar erger maakt. Make up bevat namelijk ingrediënten die de huid verder irriteren. Make up verstopt ook de poriën van de huid en trekt meer vuil, stof en olie aan.
Als je je huidproblemen wil oplossen moet je de juiste manier kennen om voor je huid te zorgen. Hier volgen enkele tips over hoe je een mooie, gladde, gave en glanzende huid kunt krijgen.

 1. Om te beginnen moet je je huidtype kennen.

  Huidverzorgingsproducten hebben formules voor elk specifiek huidtype. Wat voor jouw zus of jouw collega werkt hoeft voor jouw huidtype helemaal niet het beste te zijn.

 2. Ga minstens een maal per jaar naar de huidarts.

  Je huidarts is degene die je het beste advies kan geven over behandelingen en over welke producten het beste bij jouw huidtype passen. Je huidarts kan je huid ook controleren op abnormale moedervlekken die het begin van huidkanker kunnen zijn. Als huidkanker vroeg wordt opgespoord is de prognose over het algemeen goed.

 3. Gebruik om je gezicht te wassen een milde reiniger die bij jouw huidtype past.

  Vermijd producten die alcohol bevatten. En was je gezicht ook niet te vaak. Twee keer per dag is meer dan voldoende. Eén keer als je wakker wordt en één keer voordat je ’s avonds weer onder de wol gaat.

 4. Hydrateer elke dag je huid. Hiervoor kun je het beste Arganolie gebruiken.

  Arganolie heeft niet alleen vochtinbrengende eigenschappen maar ook eigenschappen die de huid jong houden. Arganolie zit vol met essentiële vetzuren, Sterolen, Vitamine E, Polyfenolen, Carotenoïden, Ferulinezuur, Linolzuur, Prostaglandinen en andere anti-oxidanten.

 5. Bescherm je huid elke dag tegen de zon.

  Als je elke dag naar buiten gaat moet je ook elke dag zonnebrandlotion op je huid smeren. UV stralen van de zon beschadigen het collageen van de huid wat tot rimpels leidt. En dat is niet het enige waarom je je huid tegen zonnestralen zou moeten beschermen. Regelmatig onbeschermd blootstaan aan UV straling kan ook huidkanker veroorzaken.

Minstens 15 minuten voordat je de voordeur opendoet en naar buiten gaat moet je een ruime hoeveelheid zonnebrandlotion op je huid smeren. Kies een lotion met beschermingsfactor 15 of hoger, en het liefste een waterbestendig type.

 1. Vergeet niet je make up af te doen voordat je naar bed gaat.

Het is best makkelijk om goed voor je huid te zorgen, nietwaar? Voordat je het weet ben jij het op wie alle andere vrouwen jaloers zijn.