Argan Cosmetica

Verander Je Uiterlijk Zonder de Schaar!

Verander Je Uiterlijk Zonder de Schaar!
Ander kapsel zonder te knippen, kan dat? Ja!

Als je een nieuw uiterlijk wil begin je waarschijnlijk met een nieuw kapsel. Maar wist je dat je ook zonder schaar je uiterlijk kunt veranderen? Ja dat lees je goed! Hoe? Verander de scheiding in je haar en voilà, je ziet er meteen heel anders uit!

Voordat we verder gaan met de scheiding in je haar moet je eerst zorgen dat je haar gezond is. Gebruik regelmatig Arganolie op je haar zodat je in elk geval mooi haar hebt, wat je er ook mee doet!

De meeste mensen hebben een natuurlijke scheiding in hun haar en laten het daar dan bij. Maar heb je er wel eens over gedacht om de scheiding in je haar anders te doen?

Waarom niet eens experimenteren met een andere scheiding? Dat geeft je de kans om uit te vinden welke scheiding jou er het beste uit laat zien. En het leuke ervan is dat je meteen resultaat ziet!

Hier volgen een paar tips die je kunnen helpen als je op zoek bent naar de perfecte scheiding voor jouw haar!

Voor Gezichten In De Vorm Van Een Hart

De ideale scheiding voor hartvormige gezichten met lang haar is een scheiding in het midden. Maar voor mensen met kort haar of veel haar rondom het gezicht is een scheiding aan de zijkant juist beter. Dat is omdat hartvormige gezichten vaak bredere wangen hebben. Door de scheiding aan de zijkant te doen bedekt je haar je voorhoofd en je wangen waardoor de illusie van een smaller gezicht ontstaat.

Voor Ronde Gezichten

De beste scheiding is een diepe scheiding aan de zijkant om de beste kant van je gezicht naar voren te brengen. Een diepe scheiding aan de zijkant maakt de vorm van je gezicht langer en brengt daardoor je uiterlijk in balans. Het eerste wat je moet doen is uitvinden welke kant van je gezicht je sterkste kant is. Dat is niet moeilijk. Neem een stuk papier of iets anders waarmee je de helft van je gezicht kunt bedekken en ga voor de spiegel staan. Kijk naar beide kanten. Aan welke kant geef jij de voorkeur? Dat is je sterkste kant!

Voor Vierkante Gezichten

De beste keuze voor je scheiding is een scheiding die het aanzien van je voorhoofd en je kaken wat verzacht. En dat is een diepe scheiding aan de zijkant. Hierdoor valt je haar namelijk diagonaal over je gezicht en verbergt de ruwe hoeken van je gezicht. En dat creëert de illusie van een rond of ovaal gezicht. Je kunt de scheiding het beste meteen boven de ronding van je wenkbrauwen laten beginnen!

Het Ovale Gezicht

Ook wel het gelukkigste genoemd als het op de scheiding in het haar aankomt. Ovaalvormige gezichten zien er namelijk bij elke scheiding goed uit! Als je een ovaalvormig gezicht hebt, probeer dan gewoon alles en verander van tijd tot tijd je uiterlijk!