Argan Cosmetica

Twee Krachtige Anti-Aging Tips van Dr. Oz

Twee Krachtige Anti-Aging Tips van Dr. Oz
Dr. Oz is een expert in de huidverzorging.

In 2004 stelde “The Oprah Winfrey Show ” ons voor aan een Dr. Mehmet Oz en sindsdien is Dr. Oz overal ter wereld een begrip geworden. De hele wereld is gek op Dr. Oz vanwege zijn advies over gezond leven en gezondheidstips in zijn show, de “Dr. Oz Show”. Hier zijn een paar anti-aging tips van de enige echte Dr. Oz.

Anti-aging Tips van Dr. Oz

We weten allemaal dat ouder worden onvermijdelijk is. Veel mensen denken dat ze weinig controle hebben over hoe ze ouder worden. Volgens Dr. Oz is dat niet het geval. Hij zei dat we meer controle hebben over de manier waarop we ouder worden, maar dat niet veel mensen dit beseffen. Dr. Oz onthulde ook dat er zeer eenvoudige stappen zijn die ons kunnen helpen om er in elke fase goed uit te zien en ons goed te voelen.

Dr. Oz onthulde dat iedereen meer dan 70% de controle heeft over hoe goed en hoe lang hij of zij leeft. En het zijn de levensstijlkeuzes die voor meer dan 80% bepalen hoe je bent verouderd tegen de tijd dat je 50 bent. De resterende 20% wordt bepaald door de genen. Maar, je zult verrast zijn om te horen dat je de mogelijkheid hebt om te bepalen welke genen actief of passief zijn. Al deze informatie is afkomstig van Dr. Oz.

Krachtige anti-aging wapens: Sporten en gezonde eetgewoonten

Hieronder vind je de anti-aging tips van Dr. Oz.
Sport regelmatig en volg een gezond dieet. Regelmatig sporten in combinatie met een gezond dieet dat weinig geraffineerde koolhydraten, suiker en bewerkte voedingsmiddelen bevat, helpt ontstekingen te beperken. Ontstekingen veroorzaken schade in de cellen en zijn één van de belangrijkste aandrijvers van niet alleen huidveroudering , maar ook de veroudering van het hele lichaam.

Een dieet dat veel bladgroenten en gezonde vetten, en weinig suiker en bewerkte voedingsmiddelen bevat, kan je ook helpen gewicht te verliezen. Dit komt omdat een gezond dieet je honger stilt en de aandrang om veel te eten stopt. Als je van snoep en geraffineerde koolhydraten houdt, dan is het nu tijd om je inname van deze ongezonde voedingsmiddelen te beperken. Volgens Dr. Oz verhogen geraffineerde koolhydraten en suiker je bloedsuikerspiegel dramatisch, waardoor je nog meer honger krijgt en nog meer gaat verlangen naar eten.

Al eeuwen lang zijn we op zoek naar de fontein van de jeugd. We hebben bergen beklommen, tot grote diepte gedoken, kilometers gereisd en alle continenten verkend op zoek naar deze fontein van de jeugd. Maar de ongrijpbare fontein van de jeugd ligt misschien wel direct voor het grijpen. Sporten! Veel deskundigen noemen sport als een fontein van de jeugd, omdat fysieke beweging de genen in het lichaam activeert die veroudering en ziekte bestrijden.

Heb je zin om 10-15 minuten te wandelen na een maaltijd? Studies zeggen dat je dit zou moeten doen. Een korte wandeling van 10 of 15 minuten kan de insulinepieken die na een maaltijd optreden sterk reduceren. Insulinepieken veroorzaken ontsteking en gewichtstoename. Mensen die geen tijd hebben om te wandelen, kunnen gaan staan ​​in plaats van zitten, omdat staan ​​na een maaltijd ook een groot verschil uitmaakt voor de gezondheid. Als je echt moet zitten, sta dan na elke 15 minuten weer op, omdat dit enorme voordelen heeft voor je gezondheid.

Volg deze anti-aging tips en je zult een enorm verschil zien en voelen!

Voeg onze Facebook-pagina toe aan je favorieten en deel de informatie!

Schrijf een reactie