Argan Cosmetica

Top 5 Tips Om Er Jong Uit te Blijven Zien

Top 5 Tips Om Er Jong Uit te Blijven Zien
Drink veel water en gebruik arganolie!

Wie zou er nu niet op latere leeftijd nog jong uit willen zien? Zowel mannen als vrouwen hebben de neiging er goed en jonger dan hun leeftijd uit te willen zien. Zeker wanneer je in de buurt van de 50 komt word je je vaak nog meer bewust van je uiterlijk. Maar maak je geen zorgen, er zijn manieren om dat jonge uiterlijk te behouden. En voordat je nu helemaal uit je dak gaat over dure behandelingen en schijnbaar eindeloze bezoeken aan de dokter, neem eerst even de tijd om deze top 5 natuurlijke anti-verouderings tips door te lezen. Deze tips kunnen je er langer jong uit laten zien zonder je bankrekening te plunderen.

Anti-verouderings tip nr. 5: Lichaamsbeweging

Klinkt meteen al vermoeiend? Doe aan lichaamsbeweging die bij jouw behoefte en mogelijkheden past. Doe niet een uur lang zware cardio oefeningen die je niet volhoudt. Je wordt dan snel moe en geeft het te gauw op. Zoek oefeningen die bij je passen. Je hoeft niet per se te doen wat anderen doen. Denk voor jezelf en zoek iets waarvan je denkt dat je het volhoudt. Maak een ommetje door de buurt, ga op ballroom dansen, doe aan yoga of aan tennis – zo maar een paar manieren om gezond en fit te blijven.

Anti-verouderings tip nr. 4: Eet waar je lichaam behoefte aan heeft

Je lichaam vraagt om goede en gezonde voeding. Geef het voldoende groenten en fruit, dan blijft je lichaam al heel aardig jonger. Verwijder overtollig vet en ongezond vlees uit je dieet. Gebruik geen frisdrank of alcohol. Deze basisdingen, die je waarschijnlijk al wel wist, moeten toch telkens weer herhaald worden omdat het belangrijk is dat je ze kent en opvolgt. Als je er ook op latere leeftijd goed uit wil zien, moet je gezond eten.

Anti-verouderings tip nr. 3: Zorg dat je voldoende antioxidanten binnenkrijgt

Antioxidanten in voeding zijn geweldig om veroudering tegen te gaan. Ze bestrijden de vrije radicalen in het lichaam die cellen vernietigen. Voldoende voedsel met antioxidanten eten helpt je dus er jonger en frisser uit te zien, ongeacht je echte leeftijd. Antioxidanten zitten in donker gekleurde groenten zoals spinazie, squash, tomaten en worteltjes, Als je al weet dat je niet genoeg voedsel binnenkrijgt dat rijk is aan antioxidanten, gebruik dan de supplementen zoals in tip nr. 2.

Anti-verouderings tip nr. 2: Gebruik Arganolie

Arganolie, een 100% natuurproduct uit het zuidwesten van Marokko, is een van de rijkste bronnen van antioxidanten. Arganolie is een geweldige aanvulling op je dagelijkse voeding. Het zit vol met vitamine E, essentiële vetzuren en andere uitstekende componenten die je huid en je hele lichaam jong houden. Er zijn twee types Arganolie. De ene is de culinaire olie die je kunt gebruiken bij het koken of als sladressing. De andere is een schoonheidsproduct dat je kunt gebruiken om huid, haar en nagels te hydrateren. Welke je ook gebruikt, je krijgt hoe dan ook meer antioxidanten in je lichaam!

Anti-verouderings tip nr. 1: Drink veel water

Over hydrateren gesproken, een van de beste manieren om het lichaam gehydrateerd te houden is water drinken. Minimaal 8 glazen water per dag helpt bij het bestrijden van rimpels, en houdt je lichaam gehydrateerd en sterk. Kom dus van die frisdrank of koffie verslaving af, en drink meer water. Het is goedkoper en een heel stuk gezonder!

Schrijf een reactie