Argan Cosmetica

Al Etend Rimpels Tegengaan, Lees Hier Hoe!

Al Etend Rimpels Tegengaan, Lees Hier Hoe!
Groenten en Fruit helpen het gevecht tegen Rimpels.

Rimpels krijgen is beslist een teken dat je ouder wordt. Het valt niet te ontkennen. Zodra er rimpels op je gezicht en onder je ogen verschijnen begint men zich zorgen te maken. Soms slaat de paniek zelfs toe, en schoonheidsproducten gaan kopen lijkt dan de meest logische volgende stap. Welke producten moet je kopen? Wat werkt? Is het zeker dat dure producten werken? Kunnen je rimpels verdwijnen met verschillende anti-verouderings crêmes? Wie zal het zeggen. De waarheid is dat er een hoop schoonheidsproducten zijn die beloven de problemen van het ouder worden op te lossen. Werken ze allemaal? Waarschijnlijk niet. En dat is de reden dat rimpels bestrijden met voedsel veel meer zin heeft. Voedsel is lang niet zo duur, en als het niet werkt weet je in ieder geval dat je lichaam er gezond bij blijft.

Hier volgen dus enkele betrouwbare manieren om rimpels te bestrijden:

  • Meer groenten en fruit alstublieft. Vrije radicalen in je lichaam vormen een aanslag op collageen en elastine, en vernietigen op die manier je huid. Bestrijd vrije radicalen met antioxidanten, fytochemicaliën, vitamines en mineralen die in groenten en fruit voorkomen. Groenten en fruit bevatten ook volop vitamine C dat helpt bij de aanmaak van nieuw collageen.
  • Eet meer hele granen. Brood gemaakt van 100% hele granen kun je op elk moment van de dag goed eten. Meestal eet men het voor ontbijt of lunch, maar samen met een gezonde kalkoenfilet zal het je lichaam veel goed doen. Andere producten met hele granen zijn hele-granen pasta, zilvervliesrijst en gerst. Koolhydraten van hele granen zijn belangrijk om de suiker in je lichaam op een normaal niveau te houden. En niet alleen dat, hele granen zijn ook nog eens rijk aan zink en selenium. Deze mineralen zijn geweldig bij de aanmaak van meer collageen. Bovendien bestrijden ze de vrije radicalen die anders de elastine zouden beschadigen.
  • Gebruik meer Arganolie. Olie? Is olie niet slecht voor je? Arganolie niet. Het punt is dat Arganolie een 100% natuurproduct is dat vol zit met componenten die goed zijn voor het lichaam. Arganolie bevat veel antioxidanten, vitamine E, en essentiële vetzuren zoals oleïnezuur. Al deze componenten bestrijden het ouder worden. Dat is waarom je er jonger uit komt te zien als je meer van deze olie in je maaltijden gebruikt. Je kunt de olie gebruiken op salades, toevoegen aan brood, als dip gebruiken, en je kunt het ook gebruiken om eten in te koken. Arganolie is niet alleen gezond, het is ook nog eens ontzettend lekker. Het wordt gewonnen uit geroosterde noten van de Arganboom en heeft dezelfde fijne smaak. Blijf dus jong en gezond met Arganolie.
  • Eet meer magere proteïne. Proteïne is essentieel voor een gezonde levensstijl. Maar het is wel belangrijk om goed uit te zoeken welke voedingsmiddelen magere proteïne bevatten. Enkele van de beste bronnen van magere proteïne zijn vis, bonen, tofu, linzen, kikkererwten en het witte vlees van gevogelte zonder het vel, bijvoorbeeld kalkoenfilet.

Weet wat je wel en niet moet eten om rimpels te bestrijden en er jonger uit te zien. Je hoeft niet oud te zijn om ermee te beginnen, sterker nog, hoe vroeger je begint hoe beter het is. Zie er jong uit en voel je jong met dit rimpels-bestrijdende voedsel!