Argan Cosmetica

Stop de Ontwikkeling van Rimpels in 4 Simpele Stappen

Stop de Ontwikkeling van Rimpels in 4 Simpele Stappen
Bescherm je huid dagelijks tegen de zon!

Rimpels brengen vrouwen vaak in paniek. Wanneer de huid tekenen begint te vertonen van veroudering worden de meeste vrouwen panisch en gaan zich zorgen maken over hoe ze huidveroudering kunnen vertragen. Maar piekeren over rimpels zal voor nog meer rimpels zorgen, dus het is het slimste om kalm te blijven als je rimpels ziet verschijnen op je huid.

Huidveroudering is waarschijnlijk één van de grootste problemen van de meeste vrouwen over de hele wereld. Niet veel vrouwen zijn blij met het idee er oud uit te zien. Het is zelfs zo dat het meeste geld voor huidverzorging gespendeerd wordt aan anti-verouderende crèmes, lotions, drankjes en oliën.

Rimpels zijn vaak niet welkom, maar of ze nu welkom zijn of niet, ze horen bij het leven en zullen op een dag ook op jouw huid verschijnen. Maar het is wel mogelijk de ontwikkeling van rimpels te vertragen en uit te stellen. Hoe?

Hoe vertraag je huidveroudering

 1. Bescherm de huid dagelijks tegen de schadelijke stralen van de zon.

  UV- of ultraviolette stralen zijn de nummer één oorzaak van huidveroudering. UV-stralen dringen diep door in de huid en beschadigen zowel DNA als collageen. Collageen houdt de huid elastisch en zorgt voor een gladde look and feel.Naarmate we ouder worden, produceert het lichaam minder collageen. Hoe lager ons collageenniveau, hoe gevoeliger de huid is voor rimpels, fijne lijntjes en een ruwe textuur. Als je je huid continu zonder bescherming blootstelt aan de UV-stralen van de zon, zal er meer collageen beschadigd worden. Hierdoor zal de huid sneller verouderen, en rimpels en fijne lijntjes zullen tevoorschijn komen.10 tot 15 minuten onbeschermde blootstelling aan de zon is genoeg om de huid te beschadigen. Zorg ervoor dat je zonnebrandcrème op je huid smeert voordat je naar buiten gaat. Het maakt niet uit waar je naar toe gaat; naar het strand, de supermarkt of buiten sporten, je moet je huid beschermen tegen de UV-stralen van de zon. Gebruik een zonnebrandcrème met factor 15 of hoger en breng deze 15 minuten voordat je naar buiten gaat aan op je huid.

 2. Hydrateer je huid dagelijks.

  Iedere dag verliest de huid zijn natuurlijke vocht en essentiële oliën. Om te voorkomen dat je een droge en schilferige huid krijgt, moet je het vocht van de huid aanvullen. Voor de beste resultaten zou je Arganolie moeten gebruiken als vochtinbrenger voor de huid.Arganolie hydrateert niet alleen de huid, maar gaat ook huidveroudering tegen. Het bestaat uit tal van ingrediënten die goed zijn voor de huid, zoals essentiële onverzadigde vetzuren, vitamine E, sterolen, linolzuur en prostaglandinen. Het bevat ook bestandsdelen die de strijd aangaan met huidveroudering, zoals ferulinezuur, polyfenolen en carotenoïden.

 3. Stop met roken.

  Hier is nog een andere reden om te stoppen met roken. Als je een mooie en jonge huid wilt, zul je deze slechte gewoonte moeten opgeven. Roken berooft de huid van zuurstof die het nodig heeft en vernietigt collageen.

 4. Eet gezond.

  Als je je huid serieus jeugdig wilt houden, let dan op wat je eet. Voeg meer groenten en fruit toe aan je menu en stop met de fast food maaltijden.

Deze vier stappen zullen je helpen de mooie, gladde en jeugdige huid te krijgen die je altijd hebt gewenst.