Argan Cosmetica

Schoonheidsgeheimen Voor Tieners, Lees Het Hier!

Schoonheidsgeheimen Voor Tieners, Lees Het Hier!
Arganolie is goed voor alle leeftijden!

Ijdelheid bij tieners is een overdreven geloof in je eigen uiterlijk of mogelijkheden. Ze zeggen dat ijdelheid iets negatiefs is. En dat is waar, want ijdelheid gaat verder dan alleen maar geloven in jezelf. Zelfvertrouwen en een beetje van jezelf houden is echter wel degelijk belangrijk. En als je het niet overdrijft zit je op het juiste spoor. Om jezelf graag in de spiegel te zien, gelukkig te zijn, kortom zelfvertrouwen te hebben, moet je tevreden zijn met je eigen uiterlijk. En om je daarbij te helpen volgen hier enkele belangrijke schoonheidstips voor tieners.

Minder is beslist beter.

Eenvoud brengt schoonheid. Doe niet te veel make-up op, want minder is beslist beter. Make-up maakt dat je er ouder uitziet, en je zou niet moeten proberen er oud uit te zien. Wees zuinig op je leeftijd, want die komt niet meer terug. Jong zijn en er fris uitzien zou het allerbelangrijkste moeten zijn. Minder make-up is niet alleen mooier, het is ook nog eens beter voor je huid. Doe het dus kalm aan met make-up en wees trots op je aangeboren schoonheid.

Arganolie is je beste vriend

Om er jong en fris uit te zien moet je hydrateren. Je huid, je haar, en je nagels, met één verbazingwekkend product. Arganolie is een puur natuurproduct waar geen schadelijke chemicaliën aan zijn toegevoegd. Je kunt dit ene product gebruiken om je hele lichaam te hydrateren. Is dat niet geweldig? Een paar druppels masseren door haar en hoofdhuid, op je nagels of op je huid geeft je een hoop vitamine E, essentiële vetzuren en antioxidanten – allemaal in datzelfde flesje Arganolie! En dat is de reden dat Arganolie wel “vloeibaar goud” wordt genoemd. Het is net zo kostbaar als goud. Arganolie wordt alleen gevonden in het zuidwesten van Marokko, en is daarom zeldzaam en belangrijk. Het helpt de mensen die het winnen, verzamelen en produceren, en het helpt de mensen die het gebruiken. En dat alles heeft zin, want Arganolie brengt echt schoonheid. Gebruik Arganolie als je een mooie tiener wil zijn.

Verzorg je nagels

Als je echt 100% mooi wil zijn, let dan ook op je nagels. Je nagels hebben net zoveel verzorging nodig als je gezicht. Knip je nagels regelmatig en hou ze goed schoon. Zowel mannen als vrouwen zouden hun nagels mooi moeten houden. Zo gauw nagellak los begint te laten, haal het er dan af en breng een nieuwe laag aan. Maar ook gewoon natuurlijke nagels, zonder nagellak, ziet er klassiek en fraai uit.

Hou van wat je hebt

Echte schoonheid zit van binnen. Dat is de belangrijkste les van dit artikel. Is het immers niet zo dat er mensen zijn die er helemaal niet perfect uitzien en waar toch iedereen van houdt? Het geheim is zelfvertrouwen. Echt van jezelf houden en tevreden zijn met wat je hebt geeft uitstraling. Mensen zien dit en voelen dit aan. Hou van wat je hebt.

Tieners zijn meer dan andere mensen bezig met hun uiterlijk en met hoe anderen vinden dat ze eruit zien. Schoonheid is dus belangrijk voor tieners. Innerlijke en uiterlijke schoonheid en zelfvertrouwen, daar zou je aan moeten werken.