Argan Cosmetica

Schoonheidsfoutjes die je er Ouder uit Kunnen Laten Zien

Schoonheidsfoutjes die je er Ouder uit Kunnen Laten Zien
Maak geen fouten in je make up!

Er is geen twijfel mogelijk dat mensen bezorgd zijn over het wegwerken van hun rimpels. In het geval je niet overtuigd bent, hier zijn de statistieken:

In 2010 werd er voor $ 10.7B besteed aan cosmetische ingrepen. Dit heeft betrekking op de 2,4 miljoen mensen die een botox-behandeling ondergingen en de 1,3 miljoen die injecties kregen. Een extra $ 115.5B is besteed aan anti-verouderingsproducten.

Als je geld uitgeeft aan anti-verouderingsproducten, moet je ervoor zorgen dat je waar voor je geld krijgt. Marokkaanse Arganolie krijgt veel aandacht vanwege de schoonheidsvoordelen, zoals het anti-verouderingsvermogen. De olie die helemaal vanuit Marokko wordt geprezen, richt zich niet simpelweg op de tekenen van veroudering. Het heeft het vermogen om de celregeneratie te bevorderen, wat een jeugdigere huid betekent.

Hoewel mensen, vooral vrouwen, bereid zijn geld uit te geven in het belang van schoonheid, zijn er manieren om er jonger uit te zien zonder je bankrekening leeg te trekken. Eén daarvan is door het corrigeren van een aantal gebruikelijke schoonheidsfouten die ons er ouder laten uitzien. Ja dames, helaas zijn er een aantal make-up trucs die we vroeger toepasten en die niet langer meer van toepassing zijn, in het bijzonder voor degenen onder ons die al een rijpe leeftijd hebben bereikt.
.

Mascara aanbrengen op je onderste wimpers

Dit is absoluut een slecht idee. Catwalk-modellen komen hier misschien nog mee weg, maar vrouwen van 40 en daarboven zouden deze schoonheidstruc moeten heroverwegen. Met fijne lijntjes en donkere cirkels onder onze ogen kunnen “wow wat een dikke onderste wimpers” juist nog meer de focus leggen op deze indicatoren van ouderdom. Zorg ervoor dat mensen naar je ogen kijken en niet naar de rimpels eronder.

Een kapsel direct uit je middelbare school-jaarboek

Jaarboeken zijn gemaakt zodat je kunt terugkijken en zien hoeveel je bent veranderd door de jaren heen, niet omdat je dan kunt vasthouden aan hoe je er exact uitzag op de middelbare school. Het dragen van kleding en een kapsel die mensen eraan herinneren hoe je er vroeger uitzag, zullen je leeftijd alleen maar meer benadrukken, niet verbergen.

Donkere lippen

Naarmate je ouder wordt, verliezen je lippen hun molligheid. Ze krijgen ook lijntjes. Donkere lippenstift heeft de neiging om deze lijntjes meer te benadrukken. Bovendien zorgen deze lijntjes ervoor dat je lippenstift sneller uitloopt. Rode lippenstift buiten je mond = net als lieve oude oma. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van mijn oma!

Je tanden

Let eens op de tanden van oudere mensen, meestal zijn ze geel en groezelig, toch? Als je nog niet zo oud bent, zorg er dan voor dat je tanden er nog niet zo uitzien. Er zijn een heleboel eenvoudige whitening behandelingen te krijgen voor een jeugdigere glimlach.

Veel foundation?

Je kunt je rimpels niet verbergen, zelfs niet met een halve kilo foundation op je gezicht. Te veel dekking kan je er ouder uit laten zien, omdat het de neiging heeft om in de lijntjes te blijven hangen, waardoor je rimpels meer worden benadrukt. Minder is meer. Gebruik een primer, omdat dit meestal dient als filler voor je lijntjes, waardoor wordt voorkomen dat je foundation zich daar gaat opstapelen.

Te dunne wenkbrauwen

Oude mensen hebben vaak dunnere wenkbrauwen, dus als je er jonger uit wilt zien, moet je ervoor zorgen dat je je wenkbrauwen niet al te veel uitdunt. Het kan ook handig zijn om te weten hoe je een volle wenkbrauw kunt namaken.