Argan Cosmetica

Raak van je Slecht Gewoonten af voor een Mooie Huid

Raak van je Slecht Gewoonten af voor een Mooie Huid
Stop direct met Roken, als je een mooie huid wilt!

Dus je bent over huidverzorging aan het lezen en je bent er achter gekomen dat je vooral moet sporten, zonnebrand lotion gebruiken, genoeg slapen, veel water drinken, gezonder eten, moisturizer gebruiken, je gezicht twee keer per dag moet wassen en stress moet vermijden. Omdat je die gezonde, zachte en levendige huid wilt, volg je deze tips nauwkeurig op.

Maar je huid heeft nog steeds fijne lijntjes of rimpels en je hebt zo nu en dan nog steeds uitbraken van puistjes. Je vraagt je af wat je verkeerd doet en raakt gefrustreerd en teleurgesteld. Maar heb je ook naar je slechte gewoonten gekeken? Rook of drink je nog steeds? Deze slechte gewoonten hebben een negatief effect op de huid.

Slechte Gewoonten om Vanaf te Raken voor een Gezonde Huid

Het is waar dat het moeilijk is om te stoppen met een gewoonte, vooral de slechte. Maar als je echt van plan bent om een mooie en gezonde huid te krijgen, dan kan je dat snakkende gevoel naar een slechte gewoonte overwinnen. Hier is een lijst met slechte gewoonten die je huid beschadigen.

  • Roken –Het roken van sigaretten is gevaarlijk voor je gezondheid. Je ziet dit vaak op televisie en in brochures. Als je een roker bent, dan zie je deze waarschuwing op het pakje dat je vast hebt. Als je een gezonde en mooie huid wilt, stop dan met roken. Ga niet ineens droog afkicken van deze gewoonte, omdat je lichaam dan ontwenningsverschijnselen zult krijgen. Je zou eerst het aantal sigaretten per dag af moeten bouwen.Hoe beschadigt roken de huid? Roken vertraagt de bloedstroom en verminderd het niveau van collageen. De vermindering in collageen en zuurstof zal resulteren in rimpels. Als je rookt, ben je ook je huid aan het beroven van voedingsstoffen die het nodig heeft om gezond te blijven en te regenereren. Begin nu met het aantal sigaretten af te bouwen en dan kan je uiteindelijk dag zeggen tegen deze slechte gewoonte.

 

  • Luiheid – We zijn allemaal wel eens schuldig aan deze gewoonte. Maar laat luiheid niet je leven overheersen. Was je gezicht twee keer per dag, wat er ook gebeurd en gebruik moisturizer. Een van de beste moisturizers om te gebruiken is Arganolie. Als je je afvraagt waarom; Argan olie is rijk aan essentiële onverzadigde vetzuren, vitamine E, polyfenolen, sterolen, carotenoïden en ferulazuur. De ingrediënten van deze olie hebben een bevochtigende en antiverouderende werking.

 

  • Alcohol drinken –We hebben allemaal wel eens iets te vieren en alcohol is altijd aanwezig op feestjes, etentjes en avondjes stappen met vrienden. Maar je moet de hoeveelheid van je inname en hoe vaak je alcoholische dranken drinkt beperken. Het is waar dat er veel redenen zijn om iedere dag het leven te vieren, maar dat wil niet zeggen dat we dat iedere dag moeten vieren met alcoholische dranken.Op dagen die je niet kunt vermijden, dat je weet dat je alcoholische dranken gaat drinken, compenseer het dan door meer water te drinken dan je normaal doet. Dit is omdat alcoholische dranken, dranken met cafeïne en ook prikdranken je huid uitdrogen.

Ben je er klaar voor om je slechte gewoonten te doorbreken voor een gezonde en mooie huid?