Argan Cosmetica

Iedereen Wil er Graag wat Langer Jong Uitzien

Iedereen Wil er Graag wat Langer Jong Uitzien
Geniet van de zon maar met Mate!

Heb je problemen met het uiterlijk en de structuur van je huid? Dit is een van de meest voorkomende problemen bij vrouwen die al wat ouder worden. We zullen ongetwijfeld allemaal ouder worden en de waarheid is dat de collageen en elastine productie van het lichaam achteruit gaat als we ouder worden. Dit is waarom je rimpels ziet bij oude mensen.

Huidveroudering kan erg snel gaan als de huid constant blootgesteld wordt aan elementen die een schadelijk effect hebben. Je het vast wel eens iemand horen zeggen dat iemand er oud uit ziet voor haar leeftijd of er wordt gefluisterd “ik dacht dat zij al 40 was” als de persoon in kwestie pas bijna 30 is. Niemand wil er ouder uit zien, als je al op leeftijd bent. De enige keer dat we er ouder uit wilden zien was toen we minderjarig waren en naar de discotheek wilden (maar ik deed dat niet… vaak).

Als je er niet ouder uit wilt zien dan je bent, dan moet je de dingen vermijden die huidveroudering versnellen.

Factoren die huidveroudering versnellen

 • De zon

  Onbeschermd blootstellen en vooral voor lange tijd blootstellen aan de zon kan veroudering versnellen. Dit komt omdat de UV stralen van de zon collageen kapot maken. We weten allemaal dat collageen de huid zijn elasticiteit en gladde structuur geeft. Met minder collageen, zullen rimpels en fijne lijntjes beginnen te ontwikkelen. Voedingsstoffen als vitamine E worden ook afgenomen door de UV stralen van de zon.

 • Roken

  Als je rookt, trekken je bloedvaten samen en blokkeren dus de zuurstoftoevoer. Roken verlaagt ook het collageenniveau in je lichaam. Als er minder collageen en zuurstof in het lichaam zijn, beginnen rimpels zich te vormen.

 • Wind en koude temperaturen

  Ben je wel eens op een winderige dag buiten geweest? Heb je gemerkt hoe je huid uitdroogt in de koude maanden? Zowel wind als koude temperaturen beroven de huid van zijn essentiële oliën en vocht. Het is het beste om Argan olie te gebruiken als moisturizer.Als je een gladde en zachte huid wilt, moet je er voor zorgen dat je ieder dag je huid bevochtigt met Arganolie. Deze olie heeft componenten die bevochtigen, huidveroudering tegengaan, en vroegtijdige huidveroudering voorkomen. Het bevat essentiële onverzadigde vetzuren, vitamine E, polyfenolen, ferulazuur, carotenoïden en sterolen die helpen op de huid gezond en glad te houden.

 • Slaapgebrek

  Je zou minstens 8 uur per nacht moeten slapen. Als je dat niet doet, dan zullen je huidcellen niet in staat zijn om te vernieuwen. Regeneratie van de cellen gebeurt als je slaapt. Doe het licht uit en kruip onder de wol voor een goede nachtrust als je wakker wilt worden met een frisse huid.

 • Stress

  Als je gestrest bent, zal je huid het laten zien. Stress zorgt er voor dat je huid niet meer in staat is om te regenereren.

 • Crash diëten

  Je lichaam zijn essentiële voedingsstoffen ontnemen, zal je huid alleen maar ouder doen lijken. Als je van plan bent om af te vallen, doe dit dan niet door een crash dieet. Dit is niet alleen ongezond, maar je zult ook eindigen met een hangende huid die je ouder doet lijken.

Als je er niet 10 jaar ouder uit wilt zien dan je werkelijk bent, wees dan slim en vermijd de dingen hierboven.