Argan Cosmetica

Verzorging voor Mannen: Laat de Dames Zwijmelen Bij Je Haar

Laat de Dames Zwijmelen Bij Je Haar
Gebruik je haar om anderen te verleiden!

Vrouwen vallen in katzwijm als ze Christian Bale of Brad Pitt op TV zien en nog meer als ze hen toevallig op straat zien lopen. Maar deze Hollywood sterren beschikken over professionele persoonlijke verzorgers die hen wanneer ze maar willen er “verrukkeluk” uit laten zien!

Mannen krijgen graag aandacht van dames. Maar de gemiddelde Jan Modaal heeft geen professionele verzorgers die altijd voor hen klaar staan. Er is echter goed nieuws. Mannen kunnen er met een paar tips namelijk een stuk beter uitzien.

Laten we eens beginnen met het haar. Veel mannen geven niet veel om hun persoonlijke verzorging en al helemaal niet om hun haar. Het gebeurt vaak dat mannen de hele dag rondlopen met het kapsel waar ze ’s morgens mee wakker worden. Niet alleen dames kunnen fantastisch haar hebben, mannen ook. Maar wat mannen moeten bedenken als ze dat willen is dat het allemaal begint met een gezonde haardos.

Als je dus als man deze post leest of als je als vrouw wil dat je man gezonde en aantrekkelijke lokken heeft, zijn hier een paar tips om te onthouden.

  • Nat Haar Heeft Extra Aandacht Nodig

    Als haar nat is is het kwetsbaarder. De belangrijkste component van haar is keratine en in water worden keratinemoleculen vervormd en verzwakt. Dat is waarom nat haar met extra zorg moet worden behandeld. In werkelijkheid krijgt nat haar vaak een ruwe behandeling. Nadat het haar gewassen is drogen de meeste mensen het op een ruwe manier met een handdoek of met een föhn en wrijven er daarna allerlei haarproducten in.Om beschadiging van het haar te minimaliseren is het het beste om je haar alleen te wassen als dat echt nodig is. Mensen met vet haar moeten hun haar elke dag wassen, maar als je geen vet haar hebt is dat niet nodig. Als je je haar te vaak wast beroof je het van zijn natuurlijke oliën die als bescherming en bevochtiging dienen. Dep het haar droog en gebruik een kam met wijde tanden om het uit de knoop te halen.

  • Conditioneer met Marokkaanse Arganolie

    Marokkaanse Arganolie houdt niet alleen het haar gehydrateerd maar beschermt het ook tegen beschadiging. De olie zit vol met voedingsstoffen zoals essentiële vetzuren en Vitamine E die het haar beschermen, repareren en vernieuwen.

  • Gebruik Geen Gel

    Misschien breng je je haar graag met gel of andere haarproducten in model. Maar dat gladde of puntige kapsel heeft zo z’n prijs. Gel bevat polymeren wat in lekentermen neerkomt op plastic opgelost in alcohol. Beslist slecht voor je haar en je hele lichaam. Als je per se gel moet gebruiken gebruik het dan spaarzaam en gebruik een gel zonder alcohol. Pommade’s en wax zijn ook niet aan te bevelen omdat die vaseline en bijenwas bevatten. Als je niet helemaal zonder deze producten kunt, gebruik ze dan zo weinig mogelijk en kies voor producten die op water gebaseerd zijn en daardoor makkelijker uit te wassen.

Schrijf een reactie