Argan Cosmetica

Opvallende Kapsels Voor Verschillende Situaties

Opvallende Kapsels Voor Verschillende Situaties
Voor elke situatie een ander kapsel

Een opvallend kapsel is iets wat op straat aandacht trekt. Waar je ook heen gaat, of het nu de sportschool is, een nachtclub of een afspraakje voor koffie of lunch, mensen staren je na als je haar er goed uitziet.

Wil je echt eens wat aan je uiterlijk doen? Verspeel dan geen tijd met na te denken welke halsketting, oorbellen of armband het beste bij je past. Je haar is je beste aandachtstrekker. En om dat fantastische haar te krijgen heb je alleen maar een paar basis haarstijlproducten nodig zoals haarlak, anti-kroes gel en glansserum. Het goede nieuws is dat je niet naar een dure kapper hoeft. Je kunt je haar ook gewoon zelf thuis in model brengen.

Een Kapsel Voor Naar de Sportschool

Van oefeningen in een sportschool ga je meestal flink zweten. Kun je ondanks dat toch een hip kapsel hebben? Natuurlijk kan dat. Hier zijn een paar hippe kapsels voor naar de sportschool.

 • Een Gevlochten Knotje

  Voor dit model moet je je haar in het midden scheiden en elke kant Frans vlechten. Rol vervolgens de twee vlechten in knotjes en zet deze met spelden vast.

 • Het Klassieke Knotje

  Voor hen die niet veel tijd hebben is het klassieke knotje een goed kapsel om te dragen tijdens je workouts. Doe een anti-kroes serum op je haar en borstel je haar vervolgens in een paardenstaart. Je kunt een hoge of een lage paardenstaart kiezen. Draai de staart om zijn as en rol hem op. Zet het geheel vast met een paar haarspelden zodat je kapsel tijdens de oefeningen in de sportschool niet in de war komt.

Een Kapsel Voor Bij Je Toekomstige Schoonouders

Gaat jouw vriend je eindelijk aan zijn ouders voorstellen? Wij weten hoe zenuwslopend dit kan zijn. Maak een goede indruk met deze onschuldige meisjesachtige kapsels.

 • Sluik Aan de Bovenkant en Golvend van Onder

  Dit kapsel is een favoriet van niemand minder dan Sarah Jessica Parker. Voor dit kapsel maak je met een balsem je haarwortels vochtig en breng je vervolgens een krulversterkende lotion op de rest van je haar aan. Föhn je haar droog en wikkel de eindjes van je lokken rondom een krultang. Hou deze eindjes ongeveer 5 cm dik zodat je zachte en losse krullen krijgt.

 • Mini-Vlechtjes

  Om mini-vlechtjes te krijgen breng je een gladmakende lotion op je nog vochtige haar aan en föhn je je haar vervolgens droog. Maak een diepe scheiding aan de zijkant, neem drie kleine lokjes van het gescheiden haar en vlecht deze langs de haarlijn. Gebruik elastiekjes om de vlechtjes vast te zetten. Zorg dat het ongevlechten gedeelte er goed uitziet door er wat anti-kroes crème in aan te brengen.

Dit zijn zomaar een paar kapsels waar mensen je om nastaren!

’Like’ onze Facebook pagina !