Argan Cosmetica

Oliën die de Huid Goed Verwennen, Lees Verder!

Oliën die de Huid Goed Verwennen, Lees Verder!
Geef met olie net dat extra's aan je huid!

Er zijn vandaag de dag veel essentiële oliën te koop die van alles beloven zoals een gezonde en levendige huid, vrij van acne, cellulitis en rimpels. Misschien heb je die pijnlijke ervaring al eens gehad dat je voor veel geld een fles olie koopt en dat je huid er vervolgens niet beter van werd of, erger nog, zelfs slechter. Er is veel keuze en dus is kiezen welke olie je op je huid vertrouwt erg lastig.

Effectieve Olieproducten voor de Huid

  • Marokkaanse Arganolie

    Dit vloeibare goud uit Marokko heeft tal van voordelen voor de huid. En het doet ook wonderen voor haar en nagels. De cosmetische wereld is helemaal lyrisch over deze olie vanwege zijn weldadige uitwerkingen de huid.Arganolie is een krachtige moisturizer die veroudering van de huid, cellulitis en acne tegengaat. Wat is het geheim van deze olie? Het antwoord zit ‘m in zijn ingrediënten. Het zit vol met Vitamine E, essentiële verzuren, fenolen, Squaleen, Sterolen en Prostaglandinen. Dit zijn allemaal voedingsstoffen die een gezonde en levendige huid bevorderen. Arganolie bevat ook talrijke anti-oxidanten die de huid beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en UV straling.De olie is eigenlijk een wondermiddel voor alles. Je kunt het ook op haar en nagels gebruiken. Het voedt en conditioneert het haar waardoor dat weer handelbaar wordt. Het werkt ook goed als behandeling voor haar. Door regelmatig deze wonderolie te gebruiken wordt schade door chemische behandelingen en omgevingsfactoren teniet gedaan waardoor het haar sterker wordt. De olie conditioneert ook nagelriemen en versterkt zo je nagels. Je zou je huid al dit goeds uit een fles vloeibaar goud uit Marokko niet mogen onthouden.Het geweldige van deze olie is dat het gemaakt is van 100% puur organische ruwe materialen. De olie wordt gewonnen uit de zaden van de Argannoten. Arganbomen groeien in onbewerkte bodem of, simpeler gezegd, bodem die vrij is van pesticiden en chemische meststoffen. De olie bevat dus geen schadelijke chemicaliën die je zo vaak in populaire huidverzorgingsproducten ziet. Of je nu last hebt van een droge huid, acne, littekens van acne, striemen, rimpels of fijne lijntjes, voor een snelle verbetering van je huid zou je regelmatig deze olie op je huid moeten aanbrengen!

  • Patchouli Essentiële Olie

    Als je een erg droge huid hebt, gebruik dan Patchouli Essentiële Olie. Een gebarsten of verweerde huid is niet langer een probleem als je regelmatig deze olie gebruikt.

  • Grapefruit Essentiële Olie

    Moe van een doffe of slappe huid? Waarom verwen je je huid dan niet eens met Grapefruit Essentiële Olie? Je huid zal er in een mum van tijd weer levendig uitzien!

De volgende keer dat je op zoek gaat naar huidverzorgingsproducten, ga dan op zoek naar deze oliën. Je zult er blij om zijn!