Argan Cosmetica

Oefeningen om je Love Handle Problemen aan te Pakken!

Oefeningen om je Love Handle Problemen aan te Pakken!
Pak de vervelende love handles aan!

Het verzorgen van je huid gaat niet alleen over huidverzorgingsproducten. Ze zijn zeker nuttig, maar een gezonde levensstijl is ook belangrijk. Dus volg een gezond dieet en sport regelmatig. Regelmatig sporten zal niet alleen leiden tot een gezonder, maar ook sterker immuunsysteem, en een gezonder en strakker lichaam.

De meeste volwassen vrouwen hebben een probleem rond hun middel. Dit is het lichaamsgebied waar overtollig vet zich meestal ophoopt. Hier zijn een aantal oefeningen om je middel strakker te maken.

Dag dag love handles

Als je merkt dat het moeilijk is om in je favoriete jeans te komen, dan wordt het tijd om in actie te komen! Begin met zweten! Doe oefeningen! De beste oefeningen om afscheid te nemen van die bobbel in je middel zijn diegene die je meerdere spiergroepen in een keer laten aanpakken. Hier zijn een paar oefeningen voor je love handle problemen! Zorg ervoor dat je deze oefeningen minstens 4 keer per week doet.

De squat om je middel slanker te maken

Squats doen is geweldig om heel je lichaam strakker te maken, en door het toevoegen van een hak- en draaibeweging zullen je buikspieren nog harder aan het werk worden gezet. Dit zal je hartslag optimaal versnellen, de perfecte manier om je lichaam sneller vet te laten verbranden!

Sta rechtop met je voeten uit elkaar en leg je handen aan de uiteinden van de halter. Duw je heupen verder naar achteren en zak naar beneden om in de squat- (hurk-)positie te komen. Buig je armen en maak een hakkende beweging, waarbij de halters langs het lichaam gaan voorbij je linkerheup. Als je weer rechtop gaat staan, strek je je armen uit en deze keer swing je de halter naar de rechterkant van het lichaam en draai je je bovenlichaam naar rechts, waarbij je je linkerheup indraait en je linkerhiel van de vloer afkomt. Ga vervolgens terug naar de squat positie en doe de hakbeweging nog een keer. Zorg ervoor dat je halter zich tijdens het draaien op het niveau van je borst bevindt, en zorg ervoor dat je je buikspieren aanspant als je indraait. Doe dit 15 keer aan elke kant. Een mooie oefening voor na de squat is non-stop jumping jacks voor een hele minuut. Deze twee oefeningen zullen je buikspieren zeker aan het werk zetten!

Biceps curl om buikvet te verbannen

De meeste mensen die van hun buikvet af willen komen, richten zich alleen op buikspieroefeningen. Maar je zou ook andere spieren van het lichaam moeten trainen. Hier is een oefening die je benen en buik aan het werk zetten, en je armen strakker en sterker zullen maken!

Houd een halter in je rechterhand en zet je gewicht op je rechterbeen. Strek je linkerbeen naar de zijkant uit en punt je tenen. Draai je borst naar links en trek je linkerknie op naar de rechterarm, terwijl je de halter omhoog krult. Draai je borst in een traag tempo terug en ga naar je startpositie. Als je de draai en krul doet moet je uitademen, bij het terugdraaien, inademen. Doe deze houding 15 keer voor iedere kant en ga dan een minuut lang touwtje springen!

Vond je het leuk om jezelf in het zweet te werken met deze love handle oefeningen? Deel ze met iedereen!