Argan Cosmetica

Nieuwe Behandelingen om er Jonger uit te Zien

Nieuwe Behandelingen om er Jonger uit te Zien
Lachen laat je er natuurlijk altijd jonger uitzien!

Als we het hebben over veroudering, dan is het eerste wat ons te binnen schiet hoe we rimpels kunnen verwijderen. Maar nieuwe onderzoeken tonen aan dat het aanpakken van volumeverlies net zo belangrijk is. Dermatologen leggen uit dat een jongere huid meer volume heeft. Dit verklaart waarom het er ronder en levendiger uitziet.

Maar tegen de tijd dat we 30 zijn, gaat het grootste deel van dit volume verloren, waardoor we er meer ingevallen en ouder uitzien. Als je een expert bent in de strijd tegen rimpels, maar een nieuwkomer in het aanpakken van volume, er zijn nieuwe behandelingen op de markt die dit dilemma oplossen. Lees verder voor het laatste nieuws op het gebied van anti-veroudering.

Nieuwe vullers

Het vullen van de huid is een procedure die het meest wordt gebruikt om de huid te verjongen. Onlangs is er echter een nieuwe vuller goedgekeurd door de US Food and Drug Administration die tevens werkt als een volumehersteller. In tegenstelling tot de hyaluronzuur vulstoffen is calciumhydroxylapatiet dikker, waardoor het volume in het gezicht kan worden hersteld.

Net zoals een ballon loopt ons gezicht na verloop van tijd leeg. Deze nieuwe vulstof kan nu worden gebruikt om het gezicht weer meer volume te geven, zoals de rondingen van voorheen. Er wordt ook gezegd dat het de productie van collageen stimuleert en een jaar lang kan werken. Maar je moet wel op het volgende letten, in tegenstelling tot zijn voorgangers kan calciumhydroxylapatiet meer bijwerkingen hebben. Het is raadzaam voor patiënten om eerst de voors en tegens van deze verschillende soorten vullers met hun dermatoloog af te wegen.

Lasers

Een andere behandeling om de huid te verjongen, is lasers. Hoewel deze al jaren bestaan, hebben nieuwe lasertechnologieën nu minder bijwerkingen dan hun voorgangers. Fractionele fotothermolyse bijvoorbeeld, kan nu een kleiner gedeelte van de huid bewerken, waardoor het schadegebied wordt beperkt en de achteruitgang van patiënten afneemt. Zelfs gepulste pigmentlasers zijn verbeterd. De nieuwste technologieën kunnen nu zichtbaar gebroken vaten behandelen zonder kneuzingen te veroorzaken.

Anti-verouderingsproducten

De anti-verouderingstrend heeft geleid tot een enorm aantal producten die de fontein van de jeugd beloven. Experts adviseren producten te gebruiken die dagelijks een dosis vitaminen en anti-oxidanten aanbieden. Het nieuwste product waar de laatste tijd het meest over wordt gesproken, is Arganolie.

Deze wonderolie uit Marokko werkt als een geweldig anti-verouderingsmiddel, omdat het vitaminen en anti-oxidanten bevat die de celregeneratie bevorderen. Eerder hebben we besproken hoe het volume verloren gaat als we ouder worden. Arganolie zal je helpen dit aan te pakken door de celregeneratie te stimuleren. Bij de celregeneratie zijn cellen sterker en kunnen ze functioneren alsof ze jonger zijn, waardoor het mogelijk wordt om het volume te herstellen dat in de tijd verloren is gegaan.