Argan Cosmetica

Natuurlijke Oliën voor Verschillende Types Haar!

Natuurlijke Oliën voor Verschillende Types Haar!
Verzorg alle haarsoorten

OK. Je hebt droog en broos haar. Wat ga je daaraan doen?

Een behandeling met hete olie is een betaalbare manier om wat glans in dof haar te brengen. Nou ja, betaalbaar? De meeste mensen hollen naar de dichtstbijzijnde kapper voor een dure sessie met hete olie.
Je kunt in plaats daarvan ook baat hebben bij 100% natuurlijke haarolie. Er zijn natuurlijke oliën waarvan bewezen is dat ze wonderen doen voor het haar. Marokkaanse Arganolie is tegenwoordig het onderwerp van de dag in de schoonheidsindustrie! Deze olie is erg goed voor huid en haar! Maar hier zijn een paar andere oliën die je in combinatie met Arganolie kunt gebruiken om het beste uit je lokken te halen.

Voor dun en broos haar

Granaatappel zaadolie bevat punicic zuur dat vermoeid dof haar weer leven inblaast. Het vermindert ook de breekbaarheid van je haar zodat het minder broos wordt. Gecombineerd met Arganolie is het een heerlijk hete olie behandeling die je gewoon zelf thuis kunt doen.

Voor dunner wordend haar

Rozemarijnolie is rijk aan ijzer, calcium en vitamine B. In combinatie met de voedende kracht van de Marokkaanse olie kan rozemarijnolie de haargroei in de follikels nog beter stimuleren. Net als Marokkaanse olie bevat ook rozemarijnolie voedende componenten voor de haarwortels en follikels zodat verder haaruitval tegengegaan wordt.

Voor golvend haar

Zoete amandelolie bevat veel vitamines, vooral A, B en E. Het is met name goed voor de behandeling van gespleten eindjes en verbetert de bloedsomloop in de hoofdhuid. Hierdoor krijgen de follikels de broodnodige voeding. Zoete amandelolie verwijdert dofheid en maakt het haar weer glanzend. Zoete amandelolie en Marokkaanse olie bevatten anti-oxidanten die het haar beschermen tegen schade door UV straling.

Voor grof haar

Combineer Marokkaanse olie met avocado olie om ruw en grof haar te behandelen. Beide oliën bevatten de noodzakelijke eiwitten en enzymen om haarschachten te repareren (bedenk dat haar uit eiwitten bestaat). Tegelijkertijd voorzien ze het haar van voeding.

Voor dik, onhandelbaar haar

Dik haar is altijd een beetje lastig om mee om te gaan, maar olijfolie werkt vaak goed. Onderzoek heeft echter aangetoond dat Marokkaanse olie beter werkt dan olijfolie voor de behandeling van dik haar. Omdat Arganolie meer Vitamine E bevat dan welke andere olie dan ook is het beter in staat weerbarstig haar te temmen. De Marokkaanse olie bevat ook essentiële vetzuren en Sterolen. Deze stoffen werken samen met de Vitamine E om het haar zacht en glad te houden. De olie verhindert ook het breken van haar doordat het de buigzaamheid ervan vergroot. Het gebruik van beide oliën tegelijk maakt de effectiviteit van de behandeling beter.

Voor alle haartypes

Als je denkt dat je haar meestal wel OK is maar je toch een hete olie behandeling wil, probeer dan rijstzemelen en hennepzaad met Marokkaanse olie. Net als Marokkaanse olie bevatten rijstzemelen vitamine E, en beide beschermen ze het haar door de haarschachten te versterken. Hennepzaad olie daarentegen zit vol met de nodige aminozuren, vetzuren, eiwitten en mineralen die de Marokkaanse olie helpen bij het gezond houden van het haar.