Argan Cosmetica

Natuurlijke, Goed Werkende, Milde Anti-Roos Shampoo

Natuurlijke, Goed Werkende, Milde Anti-Roos Shampoo
Zeg nee tegen Roos!

Roos is iets dat we liever niet op ons hoofd hebben. Roos jeukt en ziet er gênant uit. Er zijn in de winkel veel anti-roos shampoo’s verkrijgbaar. Veel van die shampoo’s helpen inderdaad bij problemen met roos en met de jeuk waarvan je soms tot bloedens toe gaat krabben. Het probleem is dat de meeste van deze anti-roos shampoo’s ingrediënten kunnen bevatten die giftig zijn voor het lichaam en voor het milieu.

Maar krab je daarover niet op je hoofd want er is nóg een oplossing voor roos. Je kunt in je eigen keuken een goed werkende anti-roos shampoo maken. Misschien heb je zelfs alle ingrediënten daarvoor al in je keukenkastje staan. Kiezen voor natuurlijk wordt in de schoonheidsindustrie steeds populairder. We weten namelijk inmiddels dat we veel schoonheidsproducten hebben gebruikt met giftige ingrediënten die soms zelfs met kanker in verband gebracht zijn. Van je lichaam houden betekent ook dat je het in goede conditie houdt en je persoonlijke verzorging mag dat niet in de war schoppen.

Een Doe-Het-Zelf Anti-Roos Shampoo

Deze shampoo is niet alleen maar goed voor mensen met roos. Je kunt het ook gebruiken als je geen roos hebt. Je zult verliefd worden op de reinigende eigenschappen en de hemelse geur. Om deze fantastische anti-roos shampoo te maken heb je de volgende ingrediënten nodig.

Ingrediënten

Waarschijnlijk heb je de meeste van deze ingrediënten al in huis.

  • Rozemarijn – Eén theelepel gedroogde rozemarijn.
  • Thijm – Ook één theelepel.
  • Honing – 1 eetlepel is genoeg.
  • Ciderazijn – Ongeveer 150 ml.
  • Water – Ongeveer 150 ml kokend water.

Dit zijn al de ingrediënten die je voor deze unieke shampoo nodig hebt. Laten we aan de slag gaan en dit geweldige brouwsel gaan maken.

Laten We Aan de Slag Gaan

Nu je alle ingrediënten hebt wordt het tijd om de keuken in te duiken. Doe alle kruiden in een kommetje en giet daar het kokende water overheen. Volgende stap is de honing toevoegen. Goed roeren totdat de honing gesmolten is. Doe een deksel op de kom en laat 20-25 minuten staan. Pak een fles of pot waarin je de shampoo wil bewaren en giet het mengsel via een doek of zeef in deze fles af. Giet de ciderazijn in de fles en even goed schudden. Op een koele droge plaats bewaren.

De Natuurlijke Anti-Roos Shampoo Gebruiken

De shampoo gebruiken is supersimpel. Net als bij elke andere shampoo maak je je haar nat, masseer je wat van deze organische shampoo door je haar en spoel je de shampoo vervolgens uit. Zo simpel is het!
We hebben nog meer doe-het-zelf producten die we met je willen delen!

Blijf je vriendinnen vragen onze Facebook pagina te ‘liken’, dan blijven wij tips voor gezondheid en uiterlijk posten!