Argan Cosmetica

Nagelwraps: De Nieuwste Trend in Nagelkunst

De Nieuwste Trend in Nagelkunst
Nagelwrap, wat is het precies?

Onze nagels mogen dan wel klein zijn, veel mensen betalen toch grof geld om ze er mooi en aantrekkelijker uit te laten zien. Sommigen vinden dat misschien wat kleinzielig, maar veel vrouwen vinden een manicure of pedicure erg fijn. Talloze vrouwen over de hele wereld beschouwen een manicure of pedicure als een vorm van verwennerij.

De Evolutie van de Nagelkunst

In het verleden bestond nagelkunst uitsluitend uit het aanbrengen van een of twee lagen nagellak in jouw favoriete kleur. In de laatste jaren heeft nagelkunst zich echter verder ontwikkeld en is nagellak niet meer het enige wat je kunt gebruiken om je nagels er mooi en aantrekkelijker uit te laten zien.

Het ABC van Nagelwraps

Als je je nagels graag met kunst versiert heb je waarschijnlijk wel een van nagelwraps gehoord. Het mag dan wel al 2013 zijn maar nagelwraps zijn nog steeds een grote hit bij de liefhebbers van nagelkunst. Maar wat zijn nu precies nagelwraps en waarom is er zoveel te doen over deze nieuwe vorm van nagelkunst? Hoe en waar is het allemaal begonnen met die “nagelwraps”?

Wat Zijn Het?

Nagelwraps zijn niets meer en niets minder dan zelfklevende stickers. In plaats van je nagels met een of twee lagen nagellak te lakken kiezen velen ervoor om gewoon nagelstickers op te plakken. Nagelwraps hebben veel namen. Sommigen noemen ze nagelstickers of nagelbeschermers, anderen hebben het over nagel décor stickers, nagelkunst transfers of gewoon nagelkunst.

De Geschiedenis van Nagelwraps

De trend van nagelwraps begon in de Verenigde Staten. Men verschilt erover van mening wanneer het precies begon maar de meesten houden het erop dat deze vorm van nagelkunst in 2008 ontstond. Nagelwraps zijn gemaakt van zelfklevend vinyl met een laminaat bedekking als bescherming.

Nagelwrap Designs

Er zijn verschillende ontwerpen voor nagelwraps beschikbaar. Er zijn honderden verschillende designs variërend van dieren, bloemen tot metallic designs, speciale effecten en nog veel meer. Als je van plan bent deze vorm van nagelkunst op je nagels aan te brengen moet je bereid zijn 4 tot 15 euro voor een set neer te tellen. Meestal kunnen ze 2 weken op je vingernagels en 3 weken op je teennagels blijven zitten. Dit kan echter verschillen omdat de omgevingsfactoren en de kwaliteit van de wrap hierbij een rol spelen.

Niet Alle Nagelwraps Zijn Gelijk

Net zoals met alles zul je ontdekken dat ook niet alle nagelwraps hetzelfde zijn. Sommige nagelwraps zijn van goede kwaliteit en andere zijn minder. Het is makkelijk om goede kwaliteit van slechte kwaliteit te onderscheiden. De nagelwraps van mindere kwaliteit zijn dikker en daardoor minder buigzaam. Ze zijn goedkoper maar laten ook eerder los dan de duurdere merken. Als je er zeker van wil zijn dat je goede kwaliteit hebt, kies dan voor de dunnere wraps.

Deel deze informatie met iedereen die je kent en vooral met de mensen die van nagelkunst houden.

‘Like’ onze Facebook pagina voor meer artikelen over uiterlijk.