Argan Cosmetica

Modieuze Voorjaarskapsels! Bekijk ze Hier!

Modieuze Voorjaarskapsels! Bekijk ze Hier!
Ga naar je lokale haarsalon en laat je een modieus nieuw kapsel aanmeten.

With blooms sprouting from the ground giving colours to the world, birds singing and people prioritising organising and cleaning, it is official, spring has finally arrived. Whenever springtime comes it seems that the earth is reborn. With the days no longer bitter cold and the skies no longer gloomy, it is time to get up and throw the winter blues out of the window. A change is enveloping the planet and it it time to revitalise your winter-damaged hair! Trim away and be in tune with the trends of the season!

Als de bloemen weer uit de knop komen en de wereld kleur brengen, vogels zingen en mensen aan de voorjaarsschoonmaak beginnen is het officieel. De lente is eindelijk begonnen. Telkens wanneer het lente is lijkt het wel of de aarde opnieuw geboren wordt. De dagen zijn niet meer bitter koud en de hemel niet meer zo somber. Tijd dus om op te staan en die winterse somberheid kwijt te raken. De wereld verandert en het is tijd om je door de winter beschadigde haar nieuw leven in te blazen! Verander je kapsel en doe mee met het modeseizoen!

Modieuze Voorjaarskapsels

 • Het Superlange Bob Kapsel

  Doe eens wat anders met een fraai kapsel tot op het sleutelbeen. Deze haarstijl heeft aan de achterkant meestal iets korter haar. Je haar krijgt bij dit kapsel veel structuur dus het is makkelijker om het goed in model te houden. De Superlange Bob werkt het beste voor normaal of dun steil haar of voor licht golvend haar. Maar wanhoop niet als je wat dikker haar hebt, ook jij kunt deze stijl dragen. Je kapper moet je haar dan alleen een beetje uitdunnen zodat het glad op de bovenkant van je hoofd zit.

 • Een Kort Koppie

  Dit klassieke kapsel is ook in deze moderne tijd nog zeer geliefd. Dit kapsel is voor mensen die dapper genoeg zijn om hun lokken af te knippen en trots met een kortgeknipt koppie rond te lopen. Je kunt kort en unisex kiezen, met de zijkanten opgeschoren en de bovenkant warrig en ruw, of je kunt de bovenkant wat langer laten als je een wat vrouwelijker uiterlijk wil. Wat ook de vorm van je gezicht is of de structuur van je haar, deze zogenaamde “pixy cut” werkt altijd.

 • Een Gelaagd “Shag” Kapsel met Franje

  Misschien denk je dat we hiermee weer terug zijn in de jaren 70, en dat klopt! Dit is een kapsel uit de jaren 70 maar met een vleugje popster! Vrouwen die van een rock and roll levensstijl houden zullen gek zijn op deze haarstijl houden! Je kunt uit verschillende haarlengtes kiezen. Middellang, lang of tot op de schouders. Hoe weerbarstiger het haar is, hoe beter het eruit ziet dus zeg je kapper dat hij je haar gerust wat volume mag geven. Dit kapsel is vooral geschikt voor mensen met dikker en golvender haar!

 • Het Punk Kapsel

  Echte punk is niet dood! We zien de bizarre haarkleuren, extreme kapsels en hanekammen zelfs weer terugkomen. Ben jij klaar om de punker in jezelf te voorschijn te halen?

Haarverzorging in de Lente: Marokkaanse Arganolie

Bij al die schoonmaakwoede mag je niet vergeten voor je haar te zorgen. Je mag dan misschien wel een nieuw kapsel hebben maar daarmee houdt de haarverzorging niet op. Breng op z’n minst twee maal per week Marokkaanse Arganolie op haar en hoofdhuid aan. Marokkaanse Arganolie beschermt het haar tegen beschadiging en repareert en vernieuwt ook het haar.