Argan Cosmetica

Maak Van Je Mannelijke Lokken een Aanwinst!

Maak Van Je Mannelijke Lokken een Aanwinst!

Steeds meer mannen schenken aandacht aan hun persoonlijke verzorging! Vrouwen die dit lezen slaken waarschijnlijk een zucht van verlichting! Het wordt de hoogste tijd dat mannen meer aandacht aan hun uiterlijk besteden. In het verleden waren het alleen vrouwen die zich goed verzorgden en wanneer een man aandacht aan zijn uiterlijk besteedde plakten we er al gauw een etiket op. Maar vandaag de dag wordt persoonlijke verzorging ook voor mannen als essentieel beschouwd. Verzorging gaat over hygiène!

Of je nu van klassieke of hippe kapsels houdt, om je mannelijke haardos in goede vorm te houden is een simpele routine voor de haarverzorging noodzakelijk!

Simpele en Toch Grondige Haarverzorginsroutine

 • Je Shampookeuze

  Mannen zeggen waarschijnlijk shampoo is shampoo, maar de waarheid is dat er verschillende shampoo’s zijn voor verschillende types haar. Als je denkt dat dat weer de zoveelste verkooptruc is, zet dan je cynische blik even opzij en neem dit even voor waar aan. Er zijn verschillende shampoos verkrijgbaar met ingrediënten die specifieke haarproblemen oplossen zoals vettig haar of droog haar. Als je droog haar hebt moet je een shampoo kiezen die oliën of bevochtigingsmiddelen bevat. Voor mensen met vet haar is een zuiverende shampoo het beste. Zuiverende shampoos bevatten als ingrediënten meestal tea tree olie, rozemarijn, kamille en andere ontvetters. Als je broos haar hebt zou je een shampoo moeten kiezen die eiwitten als collageen en keratine bevat.

 • Masseer Je Hoofdhuid

  Masseer als je je haar wast tegelijkertijd zachtjes je hoofdhuid. Breng je vingers in een spinachtige vorm en masseer je hoofdhuid met je vingertoppen. De meeste oliën in het haar zitten op de hoofdhuid dus is het belangrijk om de shampoo goed in de hoofdhuid in te masseren, vooral als je vet haar hebt.

 • Conditioneer Je Haar

  Conditioneer je haar met producten die goede vochtinbrengende eigenschappen hebben. Marokkaanse Arganolie is een zeer goede conditioner voor het haar omdat het allerlei voedingsstoffen bevat met sterke vochtinbrengende eigenschappen. Het bevat essentiële vetzuren, Sterolen en Vitamine E die alle vochtinbrengende eigenschappen hebben. Vitamine E repareert daarnaast ook beschadigd haar en beschermt het tegen beschadigende factoren. Essentiële vetzuren dienen ook als voeding voor de poriën en haarwortels. Je kunt Marokkaanse Arganolie als normale conditioner onder de douche gebruiken en ook als diepe conditioner. Om je haar diep te conditioneren breng je de olie op nat haar aan door het zachtjes over je hoofdhuid te masseren. Daarna bedek je je hoofd met een warme handdoek. ’s Nachts laten zitten en de volgende ochtend uitspoelen.

 • Je Haar Drogen

  Het beste is om je haar droog te deppen. Maar als je een föhn gebruikt, zet die dan op een koele stand.

 • Gebruik de Juiste Gereedschappen voor het Haar

  Gebruik een borstel met natuurlijke tanden. Als je krulhaar hebt is een kam met wijde tanden de beste keuze. Gebruik ook een kam met wijde tanden als je haar nat is en je het uit de knoop wil halen.

Schrijf een reactie