Argan Cosmetica

Blijf Ook Na Je Beste Jaren Levendig en Gezond!

Blijf Ook Na Je Beste Jaren Levendig en Gezond!
Laat je leeftijd je gedrag niet leiden. Blijf jong!

Als we ouder worden worden de gevolgen daarvan op onze huid zichtbaar. Ouder worden beïnvloedt echter het hele lichaam inclusief de geest. We hebben vaak genoeg oudere mensen gezien die na hun beste jaren nog lang levendig en gezond blijven. Wat is hun geheim? Lees verder!

Hou je Brein Actief

Lang leven is één ding maar een lang en gelukkig leven leiden is iets wat iedereen wel wil. Om dit te bereiken moet je een scherpe geest hebben. Het brein is een spier. Als je je brein niet oefent gebeurt er hetzelfde als wat er met elke andere spier zou gebeuren, hij wordt traag en gevoeliger voor ziektes. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat vrouwen die hun brein constant uitdagen en naast hun werk andere interesses hadden minder vaak last krijgen van Alzheimerfs. Autopsies van overleden Alzheimer’s patiënten hebben daarnaast ook uitgewezen dat de effecten van Alzheimer’s minder duidelijk zichtbaar waren bij vrouwen die hun brein actief hielden.

Lichaamsbeweging

Als je een lang en gezond leven wil leiden moet je je lichaam laten zweten! Wees dus niet lui en blijf niet de hele dag of het hele weekend op de bank zitten. Als je de effecten van ouder worden op je lichaam en geest wil vertragen moet je aanleren om regelmatig aan lichaamsbeweging te doen. En met regelmatig bedoelen we minstens drie keer per week. Aerobics oefeningen worden aanbevolen voor iedereen die serieus de effecten van het ouder worden wil vertragen. Als we ouder worden verliezen we aan uithoudingsvermogen, spierkracht, evenwicht en botdichtheid. Regelmatige lichaamsbeweging bestrijdt deze effecten van ouder worden.

Voed Je Lichaam Anti-Oxidanten

Vrije radicalen zijn bekende veroorzakers van veroudering en ziektes die daarmee gepaard gaan. Anti-oxidanten kunnen de effecten van vrije radicalen neutraliseren voordat deze schade kunnen aanrichten. Dat is de reden waarom je je lichaam anti-oxidanten zou moeten voeden. Waar kun je anti-oxidanten vandaan halen? Uit het voedsel wat je eet of uit supplementen. Donker gekleurde groenten zoals wortelen, squash of spinazie zitten vol met anti-oxidanten, met name Carotenoïden. Fruitsoorten als bosbessen en paarse bessen zijn rijk aan een andere anti-oxidant te weten flavanoïden. Andere goede bronnen van anti-oxidanten zijn tomaten, aardbeien en donkere bladgroenten. Het is ook raadzaam om supplementen met anti-oxidanten te gebruiken zoals Vitamine C of Vitamine E capsules.

Verwen je Huid met Producten Waar Veel Anti-Oxidanten In Zitten

Marokkaanse Arganolie zit vol met anti-oxidanten! Het bevat de hoogste concentratie Vitamine E, een krachtige anti-oxidant. Andere anti-oxidanten in Arganolie zijn Carotenoïden, Polyfenolen en Ferulinezuur. Deze voedingsstoffen in de olie houden de effecten van ouder worden op afstand. Marokkaanse Arganolie verhindert niet alleen de tekenen van huidveroudering maar kan ook fijne lijntjes, rimpels, vlekjes en littekens minimaliseren. Dat komt omdat het verschillende stoffen bevat die de vernieuwing van cellen bevorderen. De Vitamine E, essentiële vetzuren, Sterolen, Squaleen en Polyfenolen n Arganolie werken iedere apart en allemaal samen om celvernieuwing op gang te brengen. Hierdoor krijg je dus een zachtere en jongere huid!