Argan Cosmetica

Maak Elke Vrouw Jaloers met een Goddelijke Huid

Maak Elke Vrouw Jaloers met een Goddelijke Huid
Wow wat een natuurlijk glans, hoe doet ze dat?

Veel vrouwen overal op de wereld willen graag het geheim van een gave huid kennen. Sommige vrouwen zijn gezegend met genen en hormonen die niet telkens op hol slaan. Zij hebben daardoor een mooie gave huid. De meeste vrouwen hebben echter niet deze goede genen en hormonen. Resultaat: huiduitslag, droge of juist vettige huid, en rimpels, lijntjes en vlekjes.

Deze vrouwen kunnen echter troost zoeken in het feit dat er nog hoop is om die mooie en gezonde huid te krijgen waar ze van droomden. Hier volgen de slimste dingen die je kunt om jouw droom van een jonge, gave en gezonde huid waar te maken.

De Slimste Manieren Om een Heel Mooie Huid te Hebben

 1. Ga naar een huidarts!

  Experimenteer niet met huidverzorgingsproducten en gooi je zuurverdiende geld niet weg aan producten die niet werken of, erger nog, schade aan je huid aanrichten, Ga voor advies naar een expert, de huidarts dus. De huidarts kan je huid beoordelen en je vertellen welke huidverzorgingsproducten het beste bij jouw type huid passen. En hij of zij geeft je advies hoe je voor je huid moet zorgen. Een andere reden waarom je minstens een maal per jaar naar de huidarts zou moeten gaan is om te controleren op huidkanker. Als huidkanker vroegtijdig ontdekt wordt is de prognose goed.

 2. Bescherm de huid tegen de Ultra Violette stralen van de zon!

  De straling van de zon bevat een schadelijke component die we kennen als Ultra Violet of UV straling. Deze straling veroorzaakt rimpels en lijntjes en vlekken of uitslag. Breng voordat je de deur uitgaat zonnebrandlotion op je huid aan, en geef het 15 minuten de tijd om in te trekken. Gebruik een zonnebrandlotion van factor 15 of hoger.

 3. Gebruik elke dag Arganolie om de huid te hydrateren!

  Arganolie zit vol met componenten die erg goed zijn voor de huid. Het bevat bijvoorbeeld hoge concentraties Vitamine E dat de huidcellen voedt en veroudering tegengaat.De grote hoeveelheid essentiële onverzadigde vetzuren in Arganolie verhinderen dat de huid vroegtijdig oud wordt, en werkt lijntjes weg. Het bevat ook Prostaglandinen die ontwikkeling en groei van huidcellen bevorderen. Het Ferulinezuur in Arganolie beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van UV stralen en gaat veroudering van de huid tegen. De Carotenoïden die erin zitten beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en houden daardoor de huid jong.

 4. Een gezonde levensstijl!

  Dit is essentieel om die gave huid te krijgen waar je altijd van droomde. Eet gezonde en uitgebalanceerde maaltijden. Vergeet de groene bladgroenten en het fruit niet, en ook niet de gezonde vetten van bijvoorbeeld vis. Slaap tenminste 8 uur per nacht en doe regelmatig aan lichaamsbeweging. Leer ongezonde gewoontes zoals roken of te veel alcohol drinken af.

In slechts 4 stappen kun je die goddelijke huid krijgen die je altijd al wilde. Je hoeft niet meer jaloers te zijn op vrouwen met een jonge en gave huid. Voor je het weet zijn andere vrouwen juist jaloers op jou.

Schrijf een reactie