Argan Cosmetica

Begin Vandaag Nog Voor Je Huid Te Zorgen!

Begin Vandaag Nog Voor Je Huid Te Zorgen! (en Doe Het Goed)
Vanaf vandaag doe je alles wat goed is voor je huid!

Er zijn maar weinig mensen die beseffen dat verzorging van de huid al op jonge leeftijd moet beginnen. Veel mensen beginnen pas met huidverzorging als de eerste tekenen van schade zichtbaar worden. Het goede nieuws is dat je je huid voor verdere schade kunt behoeden. Zelfs als je er langere tijd niet goed voor hebt gezorgd. Nog beter nieuws is dat je de schade die er al is beperkt kunt houden en soms zelfs weer repareren.

Als je nooit voor je huid hebt gezorgd heb je waarschijnlijk geen idee hoe dat moet. Je huid is het grootste en meest blootliggende orgaan van je lichaam. Je zou dus goede en effectieve manieren moeten kennen om deze te beschermen tegen de dagelijkse elementen. Alleen dan zul je verbetering zien in de structuur en het uiterlijk van je huid. Waarschijnlijk loop je snel door dit artikel heen totdat je de zin “Hoe je op de juiste manier voor je huid zorgt” tegenkomt.

Hoe Je Op De Juiste Manier Voor Je Huid Zorgt

 1. Breng elke dag zonnebrandlotion aan!

  Niet alleen wanneer je naar het strand gaat of buiten aan het sporten bent. Elke dag dat je door de voordeur (of achterdeur) naar buiten gaat moet je je huid met zonnebrandlotion insmeren. Als je je afvraagt waarom, het antwoord is om de schadelijke effecten van de Ultra Violette (UV) straling van de zon tegen te gaan.De meeste schade aan de huid wordt door UV straling veroorzaakt. Onbeschermd blootstaan aan UV straling veroorzaakt rimpels, vlekken en lijntjes. Het ergste is dat je van UV straling ook huidkanker kunt krijgen, en dat is wat niemand wil.

 2. Verwen je huid met een dagelijkse dosis vochtinbrengend product!

  Wanneer je huid aan de elementen wordt blootgesteld raakt hij zijn natuurlijke vocht kwijt en droogt uit. Om de huid weer zijn natuurlijke vochtigheid terug te geven moet je een vochtinbrengend product gebruiken. Gebruik een product dat niet alleen vocht in de huid inbrengt maar dit ook vasthoudt.Een van de beste vochtinbrengende producten die er op dit moment te koop zijn is Arganolie. Arganolie doet meer dan alleen maar hydrateren en het vocht vasthouden. Het zit ook vol met componenten die voeding voor de huid zijn zoals essentiële onverzadigde vetzuren, Vitamine E, Sterolen, Ferulinezuur, Linolzuur, Carotenoïden, Polyfenolen en Prostaglandinen.

 3. Kom in beweging!

  Lichaamsbeweging is erg gezond voor je hele lichaam en dus ook voor je huid. Dit komt omdat bloed naar alle delen van het lichaam kan stromen, inclusief de huid, en daar zuurstof en voedingsstoffen afgeven.

 4. Neem afscheid van slechte gewoontes!

  Als je rookt is het tijd om met die stinkstokjes op te houden, en als je te veel alcohol drinkt moet je matigen. Sigaretten en alcohol kunnen zware schade aan de huid toebrengen.

Als je verzorging van je huid serieus meent, volg dan deze slimme tips op!