Argan Cosmetica

Los Haarproblemen Op Met Natuurlijke Ingrediënten!

Los Haarproblemen Op Met Natuurlijke Ingrediënten!

We kunnen wel zeggen dat een groot percentage vrouwen veel tijd en geld uitgeeft aan schoonheid. Als het op schoonheid aankomt worden vrouwen als deskundigen beschouwd. Maar recent onderzoek heeft aangetoond dat veel vrouwen zich er niet van bewust zijn dat er giftige chemische componenten zitten in de producten die zij gebruiken. Zelfs vandaag de dag zijn er nog vrouwen die dit gevaarlijke feit niet kennen.

De meeste schoonheidsproducten uit de winkels zitten vol met giftige chemicaliën. Veel van deze chemicaliën worden in verband gebracht met verschillende vormen van kanker en andere serieuze gezondheidsproblemen. De beste manier om jezelf niet aan deze schadelijke chemicaliën bloot te stellen is natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Misschien heb je al veel van deze natuurlijke ingrediënten in je keukenkastje liggen.

Als je haarproblemen hebt zijn hier een paar natuurlijke alternatieven.

Natuurlijke Oplossingen voor Mooi Haar

  • Citroen en Melk om Je Haar te Conditioneren

    Jazeker, ook veel haarconditioners bevatten giftige ingrediënten! Maar denk niet dat je nooit meer zacht en glanzend haar kunt hebben als je die conditioners met giftige chemicaliën eenmaal weggegooid hebt. Je keuken zal redding brengen. Heb je melk en citroen in je koelkast? Welnu, deze twee items zijn alles wat je nodig hebt om dat zachte en gladde haar te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt.Gewoon deze twee ingrediënten combineren en je hebt een conditioner die je niet alleen glad en zacht haar geeft maar ook je hoofdhuid voedt. Als je haar beschadigd is, meng dan het wit van eieren door de conditioner van citroen en melk om je haar weer gezond te maken.

  • Thee, Honing en Citroen voor Extra Glans

    Als je veel last van dof haar hebt hoef je niet naar de winkel of drogist te gaan voor een haarproduct wat je glans terugbrengt. Meestal krijg je dan namelijk een product vol met schadelijke ingrediënten. Loop in plaats daarvan naar je keuken en ga op zoek naar honing, citroen en thee. Als je dit in je keukenkastje hebt staan ben je helemaal klaar om weer glanzend haar te krijgen.Je hoeft alleen maar het citroensap uit te knijpen, een kopje thee te zetten, thee en citroensap te mengen en dan de honing eraan toe te voegen. Breng nadat je de shampoo uitgespoeld hebt dit mengsel op je haar aan en laat het erop zitten. Laat je haar drogen en borstel het uit. De honing geeft je haar een prachtige glans. Het citroensap doet hetzelfde en conditioneert tegelijkertijd je haar. De thee reinigt je haar en hoofdhuid en verwijdert vettigheid uit je haar zonder je haar uit te drogen.

Het beste aan natuurlijke ingrediënten is dat ze geen giftige stoffen bevatten zoals de meeste commercieel verkrijgbare haarproducten. Natuurlijke ingrediënten uit je keuken werken bovendien erg goed.

“Share” deze natuurlijke oplossingen voor je haar met al je kennissen via Facebook, Twitter of email!