Argan Cosmetica

Ideeën Voor Zelfgemaakte Schoonheidscadeaus

Ideeën Voor Zelfgemaakte Schoonheidscadeaus
De kracht van Arganolie is bekend bij velen, dus een goed cadeau om te geven.

De tijd van het geven is weer aangebroken! Nog even en dan zijn de feestdagen daar! Heb jij al je cadeaulijst voor de feestdagen gemaakt? Heb jij al besloten welk cadeau je zult geven aan je geliefden?

We weten dat het financieel een moeilijke tijd is en dat is de reden waarom we een aantal doe-het-zelf cadeaus voor de feestdagen willen aanbevelen. We hebben alles vermeld wat je nodig hebt. Ook hebben we voor stap-voor-stap instructies gezorgd. Het geven van handgemaakte geschenken laat heel duidelijk zien hoe speciaal je dierbaren voor je zijn!

Handgemaakte cadeaus voor de feestdagen: schoonheidseditie

Hier is iets waar je moeder, zussen of vriendinnen van zullen houden. Een doe-het-zelf natuurlijke, soepelmakende en beauty crème. Dit is geweldig voor het behandelen van een droge huid, gebarsten lippen en zelfs voor het verlichten van huidirritaties. Het beste van deze crème, afgezien van het feit dat het met je eigen handen is gemaakt, is dat het geen giftige stoffen bevat. Daar hebben we wel voor gezorgd!

Het materiaal dat je nodig hebt

Denk je dat je speciale materialen nodig hebt om deze schoonheidscrème te maken? Als je dat denkt dan heb je het mis. Je goede oude pot is al genoeg. Verzamel gewoon enkele glazen potten met een stevig deksel om je crème in op te bergen en je bent klaar om te gaan beginnen. Zorg ervoor dat je de glazen potten steriliseert voordat je de crème erin doet.

De ingrediënten die je nodig hebt

Het zal niet zo heel moeilijk zijn om de ingrediënten te vinden die je nodig hebt, daar ze bijna overal te krijgen zijn. Je hebt nodig: koudgeperste olie, zoals Arganolie, olijfolie, amandelolie of druivenpitolie. Arganolie kan de beste keuze zijn, omdat deze boordevol huidverzorgende voedingsstoffen zit, zoals vitamine E, essentiële vetzuren en tal van andere anti-oxidanten. Deze olie heeft als bijnaam ‘het vloeibare goud van Marokko’ vanwege de immense voordelen voor de huid. Het is een krachtige vochtinbrenger en een anti-aging wonder! Kies niet voor geuroliën, omdat deze chemische stoffen bevatten die je gezondheid kunnen schaden. Je zult ook essentiële oliën nodig hebben, zoals lavendel, pepermuntolie of ylang ylang. Deze oliën staan erom bekend helende eigenschappen te bevatten. Vergeet niet om bijenwas te kopen.

De crème klaarmaken

Begin met het verwarmen van je pan op een laag vuur. Doe er een beker in met de koudgeperste olie van je keuze en een theelepel bijenwas. Voeg 10 druppels toe van de essentiële oliën die je hebt gekozen en roer alles dan goed door elkaar. Houd de pan op een laag vuur, zodat de olie niet gaat koken. Te veel warmte vernietigt de integriteit van de oliën, wat simpelweg betekent dat ze dan hun helende en mooimakende krachten niet meer hebben. Verwarm de pot langzaam totdat de bijenwas is gesmolten. Als dit is gedaan, haal je de pan van het vuur en roer je nog een paar keer om ervoor te zorgen dat je ingrediënten goed zijn gemengd. Giet de crème in de glazen potten en laat de crème afkoelen voordat je het deksel erop schroeft.

Dit handgemaakte schoonheidscadeau zal absoluut een succes zijn! Deel dit idee met je vrienden en geliefden via Facebook, Twitter of e-mail!