Argan Cosmetica

Laten we Teruggaan naar de Basisregels Tegen Veroudering!

Laten we Teruggaan naar de Basisregels Tegen Veroudering!
Scrubben helpt goed tegen huidveroudering.

Dit artikel geldt zowel voor jongeren als de latere generatie. Jawel, je bent nooit te jong of te oud om met de verzorging van je huid te beginnen. Voor jongeren, volg deze basisroutine vanaf nu op en je zult de rimpels kunnen afweren tot ver na de leeftijd waarop de meeste vrouwen al rimpels in hun gezicht beginnen te ontdekken. Voor diegenen die zich van binnen jong voelen, stop ermee jezelf te verwijten dat je niet eerder bent begonnen met het verzorgen van je huid. Richt je gewoon op wat je nu kunt doen. Deze basisroutine zal je niet helemaal kunnen verlossen van rimpels, maar het zal er in ieder geval voor zorgen dat je probleem niet erger wordt.

Zonnebrandcrème is niet alleen voor op het strand

Jawel, het is niet alleen voor op het strand. Pak nu die zonnebrandcrème en breng het dagelijks aan. Op ieder moment van de dag kun je het opnieuw aanbrengen, vooral als je voelt dat je het grootste deel hebt uitgezweet. Zorg ervoor dat je een breed spectrum zonnefilter gebruikt, die je beschermt tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Er wordt gezegd dat deze ultraviolette stralen verantwoordelijk zijn voor rimpels, ouderdomsvlekken en een droge huid, dus zorg ervoor dat je je huid hiertegen beschermt. Artsen raden zonnebrandcrèmes met minstens factor 30 aan.

Hydrateer dagelijks

Zelfs met een vette huid, moet je nog steeds hydrateren. Een droge huid verergert fijne lijntjes, en ik weet zeker dat je dat niet zal willen. Om chemische stoffen te voorkomen die je rimpelprobleem kunnen verergeren, ga je het beste voor natuurlijke vochtinbrengers. Arganolie is een goed voorbeeld van een huidproduct dat volledig natuurlijk en biologisch is. Het heeft zelfs een culinaire versie die je kunt eten. Zo veilig is het. Deze wonderolie uit Marokko zit boordevol essentiële oliën en mineralen die de huid hydrateren en rimpels helpen bestrijden. Arganolie zit tevens vol anti-oxidanten die de huid beschermen tegen schadelijke omgevingsfactoren. Bovendien bevat Arganolie ook veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat huidcellen worden vernieuwd. Dus je kunt deze olie maar beter iedere dag op je huid gebruiken als je wilt dat deze jeugdiger wordt!

Vochtinbrengers met groene thee of koper peptiden

Je kunt ook kiezen voor vochtinbrengers met groene thee-extracten. Deze zitten in de meeste anti-rimpel crèmes, omdat wordt gezegd dat deze anti-inflammatoire eigenschappen bezitten die goed zijn voor de huid. Net als de olie uit Marokko, bevatten groene thee-extracten anti-oxidanten die helpen de huid te beschermen tegen de agressieve gevolgen van vrije radicalen.

Er zijn ook producten met koper peptiden die je kunt gebruiken. Er wordt gezegd dat koper in combinatie met eiwitfragmenten, genaamd peptiden, goed is voor de productie van collageen. Collageen helpt bij het ​​herstellen en verjongen van huidweefsel.

Scrub wekelijks

Het maakt niet uit hoeveel je hydrateert, huidcellen raken beschadigd door een aantal factoren waar we geen controle over kunnen uitoefenen. Om een snellere celregeneratie te vergemakkelijken, is het het beste om regelmatig te scrubben om de buitenste laag van je dode huidcellen te verwijderen. Haver is een geweldig natuurlijk, exfoliërend product dat je kunt gebruiken. Scrub echter niet overmatig, om te voorkomen dat je huid beschadigt.

Schrijf een reactie