Argan Cosmetica

Kun Je Huidveroudering Tegengaan Met Wat Je Eet?

Kun Je Huidveroudering Tegengaan Met Wat Je Eet?
Gember en Arganolie zijn 2 van de beste voedingsmiddelen tegen huidveroudering.

Het druk hebben is geen excuus om je huid te verwaarlozen. Zelfs als je moeder bent met de meest onhandelbare kinderen of een vrouw die snel carrière wil maken, dan moet je toch nog voor jezelf zorgen. Ok, ok, ik hoor je al zeggen dat sommige dingen belangrijker zijn dan uiterlijk. Maar wacht even tot ik klaar ben. Als je de beste moeder of de meest succesvolle carrièrevrouw kunt zijn en er ook nog goed uit kunt zien, zou je dat dan niet willen? Nu zie ik je langzaam ja knikken. Goed. Je kunt dus allebei hebben. Je moet alleen even weten hoe.

Als je weinig tijd hebt is vandaag je geluksdag. Wist je dat je alleen maar je ijskast hoeft open te doen om enkele van de beste werkende anti-rimpel voedingswaren te vinden? Jazeker dames, niet alle schoonheidsproducten worden opgesmeerd. Sommige worden gegeten.

Misschien heb je niet alles in huis wat hier genoemd wordt, maar geen nood. De volgende keer dat je boodschappen gaat doen kun je de ontbrekende dingen kopen. En het excuus “geen tijd” wil ik niet horen, iedereen gaat van tijd tot tijd boodschappen doen!

Arganolie

Een onmisbaar product dat elke vrouw in huis zou moeten hebben is Arganolie. Waarom? Omdat deze wonderolie uit Marokko een van de weinige oliën is die niet alleen goed is voor de gezondheid maar ook voor het uiterlijk. Sprenkel het vlak voor het eten over je maaltijden en je bord krijgt meteen een gezonde opkikker! En Arganolie is ook nog eens goed voor de huid. Je serveert je gezin dus niet alleen een gezondere maaltijd, maar tegelijkertijd kom je er zelf jonger en knapper uit te zien. O, nog één ding! Deze wonderolie bestaat ook als cosmetisch product. De cosmetische Arganolie is erg goed voor huid, haar en nagels. De olie zit vol met Vitamine E, essentiële vetzuren en andere anti-oxidanten. Gekker kan het niet worden!

Andere voedingsmiddelen tegen rimpels die op je boodschappenlijstje zouden moeten staan:

 1. Gember
 2. Soja
 3. Avocado
 4. Zilvervliesrijst
 5. Watermeloen
 6. Worteltjes
 7. Komkommer
 8. Noten
 9. Knoflook
 10. Appels
 11. Citrusvruchten en Bessen
 12. Kruisbloemige groenten zoals kool, broccoli, radijsjes en bloemkool
 13. Natuurlijke oliën zoals druivenpitolie en kokosnootolie

Al deze etenswaren zitten vol met vitamines en anti-oxidanten die goed zijn voor huid en lichaam. Hou dit lijstje in gedachten als je je eten gaat koken en al snel… zul je je beter voelen en er beter uitzien.

Maar wat als je liever iets op je gezicht smeert? Er liggen vast ook een hoop dingen in je koelkast die je kunt gebruiken om gezichtsmaskers te maken. Sinaasappelen, papays, ananas en druiven zijn zo maar een paar fruitsoorten die je goed kunt gebruiken om rimpels te bestrijden! Breng dit soort maskers echter niet te vaak aan. Dat kan je huid van zijn natuurlijke vocht beroven.