Argan Cosmetica

Krijg Een Glanzende Huid Met Deze Fruitsoorten

Krijg Een Glanzende Huid Met Deze Fruitsoorten
Vooral citroen is geweldig voor de huid

Je hebt niet per se producten in de winkel of dure behandelingen nodig om een glanzende huid te krijgen. Gewoon fruit in je dagelijkse dieet kan helpen om een gave huid te krijgen. Veel soorten fruit verjongen de huid, hydrateren de huid op een natuurlijke manier en maken dat de huid beter aanvoelt. Om je huid te laten glanzen en er jong uit te laten zien hoef je niet lang te zoeken. Je kunt wat dat betreft altijd op fruit vertrouwen.

Er is nog een ander voordeel van fruit eten om een mooie, glanzende en gezonde huid te krijgen. Fruit is veilig en heeft geen gezondheidsrisico’s of negatieve bij-effecten. Ook is het heel betaalbaar. Fruit eten geeft je niet alleen een gave huid, het is ook nog eens goed voor je algehele gezondheid.

Hier zijn een paar fruitsoorten die kunnen helpen je huid gezond, mooi en jong te maken. Neem deze fruitsoorten in je dagelijkse dieet op, behalve natuurlijk wanneer je een van die zeldzame gevallen bent die allergisch is voor een van deze fruitsoorten.

Bananen

Bananen zitten vol met voedingsstoffen waarvan bekend is dat ze veroudering van de huid tegengaan. Deze stoffen zijn Vitamine A, Vitamine B en Vitamine E. Bananen zitten ook vol met vezels, mineralen, magnesium en kalium. Bananen bevorderen een goede bloedsomloop zodat de broodnodige zuurstof en voedingsstoffen gemakkelijker de huid kunnen bereiken. Bananen versterken ook het afweersysteem.

Citroenen

We mogen de natuur wel dankbaar zijn voor citroenen! Citroenen bevatten veel Vitamine C wat een van de krachtigste anti-oxidanten is die we kennen. Anti-oxidanten neutraliseren vrije radicalen voordat deze schade kunnen aanrichten. Vrije radicalen zijn namelijk de belangrijkste oorzaak van huidveroudering. Citroenen vormen ook een goede reiniger en bleker omdat ze blekende eigenschappen hebben. Behalve dat ze vlekjes en acne littekens lichter kunnen maken bestrijden citroenen ook cellulitis. Begin elke dag met een glas warm water met een theelepeltje honing en een scheutje citroensap en pluk de vruchten daarvan voor je huid.

Sinaasappelen

Net als citroenen bevatten ook sinaasappelen veel Vitamine C. Neem sinaasappelen in je dagelijkse dieet op; deze helpen bij het verwijderen van vlekjes en vertragen op een natuurlijke wijze de veroudering van de huid. Gooi de schil niet weg. Deze kun je drogen en dan tot poeder vermalen en als natuurlijke scrub gebruiken. Een of twee maal per week de huid scrubben met sinaasappelschil in poedervorm helpt voor een gave en glanzende huid.

Appels

Elke dag een appel is niet alleen goed voor je gezondheid maar vertraagt ook het proces van huidveroudering. Appels zitten vol met anti-oxidanten en voorkomen daardoor schade aan cellen en weefsels door vrije radicalen. Neem appels in je dagelijkse voeding op en je ziet al gauw dat je rimpels en fijne lijntjes kleiner worden en niet meer zo zichtbaar zijn. Daar komt als bonus nog bij dat appels je darmkanaal schoon houden.

Dit zijn zomaar een paar soorten fruit die wonderen doen voor de huid!

Blijf onze posts ‘sharen’ en vraag al je vriendinnen onze Facebook pagina te ‘liken’.