Argan Cosmetica

Krachtige Natuurlijke Oliën voor Herstel van het Haar

Krachtige Natuurlijke Oliën voor Herstel van het Haar

Bijna alles wat je met je haar doet is schadelijk. Natuurlijk proberen we zo veel mogelijk schadelijke haarpraktijken te voorkomen. Er zijn echter een paar dingen die we elke dag of elke week doen en die slecht zijn voor je haar.

Wassen met shampoo bijvoorbeeld. Iedereen zou shampoo moeten gebruiken, nietwaar? Dat is schoon en hygiënisch! Maar we weten allemaal dat shampoo chemicaliën bevat die schadelijk zijn. Darmee reinigt de shampoo ons haar. Laten we eens zeggen dat je om je haar te beschermen nooit meer shampoo zou gebruiken. Dan moet je het toch nog steeds kammen! En jazeker dames, ook dat is schadelijk.

In plaats van niet wassen of kammen zou je ook je haar regelmatig kunnen conditioneren met producten die 100% natuurlijk en organisch zijn. Als er iets is wat niet destructief is dan is dat het wel!

Arganolie

Regelmatig Marokkaanse Arganolie op je haar en hoofdhuid aanbrengen is erg goed voor je haar. Deze wonderolie uit Marokko zit vol met essentiële oliën en mineralen die je haar voeden, hydrateren en versterken. Om nog maar te zwijgen over de anti-oxidanten waar het vol mee zit. Anti-oxidanten beschermen je haar tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. In tegenstelling tot andere natuurlijke oliën maakt dit vloeibare goud je haar niet vettig. Dit is voor mij een groot pluspunt en voor jou ook, dat weet ik zeker! Wie wil er nu met vet haar rondlopen?

Kokosnootolie

Persoonlijk wil ik niet naar eten ruiken…MAAR! Er is een maar! Als je toevallig van de geur van kokosnoot en de tropen houdt dan zou dit wel eens de natuurlijke conditioner voor jou kunnen zijn. Kokosnootolie werkt van nature verzachtend, en regelmatig gebruik ervan helpt vocht in je haar in te sluiten. Het heeft ook anti-bacteriële eigenschappen die goed zijn om haaruitval te bestrijden. Masseer het 30 minuten voor je gaat douchen op haar en hoofdhuid. Afspoelen met water en shampoo.

Extra Vierge Olijfolie

Jazeker, extra vierge olijfolie is niet alleen goed voor salades. Deze natuurlijke olie is ook heel goed voor het haar. Voeg voor de geur een eetlepel van je favoriete aromatherapie toe aan 120 ml extra vierge olijfolie. Schudden en een nacht laten staan. Breng het mengsel aan op hoofdhuid en haar. Bedek je haar 30 minuten met een plastic zak. Uitspoelen met water en daarna met shampoo.

Regelmatig een van deze oliën op je haar aanbrengen geeft je een zachtere, gladdere en gezondere haardos! Het mooie aan deze oliën is dat ze geen schadelijke ingrediënten bevatten!