Argan Cosmetica

Koop jij Schoonheidsvoedsel? Lees Verder!

Koop jij Schoonheidsvoedsel? Lees Verder!
Aardbeien zijn geweldig voor je huid!

Wanneer ben je voor het laatst naar de supermarkt geweest? Is het al een tijdje geleden? Hier is een goede reden om je vandaag naar de supermarkt te haasten……schoonheidsvoedsel!!! Wist je dat er voedingsmiddelen zijn die een krachtbron zijn van schoonheidsingrediënten? Schoonheidsvoedsel, zoals we het noemen, zit boordevol voedingsstoffen die je huid glad, soepel en jeugdig helpen maken! Vraag je je af welke voedingsmiddelen schoonheidsproducten zijn? We hebben er hier een paar vermeld!

Schoonheidsvoedsel

 • Aardbeien

  In vergelijking met sinaasappels en grapefruit, staan aardbeien op de eerste plaats voor het hebben van de meeste, krachtige anti-oxidant, vitamine C, per portie. Vitamine C is een Anti-Aging voedingsstof, omdat het vrije radicalen stopt de huid te beschadigen. Vrije radicalen creëren veel schade in het lichaam door er diep in door te dringen en DNA, huidcelstructuur en collageen te vernietigen. Vrije radicalen zijn verantwoordelijk voor de lijntjes en rimpels op de huid! Volgens een onderzoek dat werd gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition hebben mensen die voedingsmiddelen consumeren die boordevol vitamine C zitten de neiging om, gerelateerd aan veroudering, minder rimpels en een minder droge huid te hebben in vergelijking met degenen die dat niet doen.

 • Huidveroudering bestrijden met aardbeien

  Met behulp van aardbeien kun je een gladdere en goed gehydrateerde huid krijgen. Je kunt een masker met aardbeien maken en dit minstens eenmaal per week op je huid aanbrengen. Het eten van aardbeien en andere voedingsmiddelen die boordevol vitamine C zitten, zal ook enorm helpen. Als je van smoothies houdt, dan kun je je eigen aardbeien smoothie maken. Je hebt alleen maar een keukenmachine of blender nodig, een kopje yoghurt of vanille en een eetlepel honing, en je hebt een smoothie die niet alleen lekker, maar ook nog gezond is voor je huid. Je kunt een beetje van de smoothie apart leggen en dit gebruiken om je gezicht mee te bedekken. Laat het voor ongeveer 10 minuten zitten en spoel het dan af!

 • Groene thee

  Doe net als de Britten en drink groene thee! Dit drankje werkt niet alleen ontspannend, ook je huid zal ervan profiteren. Groene thee zit boordevol anti-oxidanten die ontstekingen bestrijden. De gewoonte om elke dag groene thee te drinken, kan ook je risico op de ontwikkeling van huidkanker aanzienlijk verminderen. Pers een beetje sap van citrusvruchten in je kopje thee uit om de anti-oxidanten van de groene thee langer in je lichaam vast te houden. Hierdoor geef je je lichaam voor langere tijd een gezondheidsvoordeel!

 • Hou van je huid met groene thee

  Verhoog de inname van anti-oxidanten om ervoor te zorgen dat je huid gezond, jeugdig en goed beschermd is tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen! Dit kun je doen door elke dag minstens 3 grote mokken groene thee te drinken! De tannine in groene thee helpt bij het verwijderen van de wallen onder je ogen, dus gooi je gebruikte theezakjes nog niet weg. Leg ze in de koelkast en als ze koud zijn leg je de theezakjes voor minstens 10 tot 15 minuten op je ogen!

We zullen in de komende berichten verder ingaan op schoonheidsvoeding! Voor nu kun je deze 2 schoonheidsproducten verspreiden door ze leuk te vinden en te delen!