Argan Cosmetica

Kapsels voor Verschillende Gelegenheden!

Kapsels voor Verschillende Gelegenheden!
Paardenstaart is ideaal voor een avondje uit.

Toen we nog heel jong waren, zo jong dat we nog geen voortanden hadden en nog niet goed konden praten, waren onze moeders meestal de baas over ons haar. Wat waren we bang voor de momenten dat we even stil moesten zitten terwijl onze moeders ons haar deden. Het leek wel een eeuwigheid te duren. Waarschijnlijk probeerde je er net als elk ander klein meisje onderuit te komen maar dat lukte natuurlijk nooit.

Kinderen hebben geluk dat ze hun eigen persoonlijke kapster hebben in de vorm van hun liefhebbende moeder. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over hun haardracht want mama is altijd in de buurt om te helpen. Als we ouder worden ontwikkelen we natuurlijk onze eigen voorkeuren. En omdat de mode telkens verandert kan dat knap verwarrend zijn. Beslissen hoe je je haar moet dragen bij welke gelegenheid is zelfs voor veel volwassenen nog moeilijk. Daarom zijn hier een paar ideeën!

  • De Visgraatvlecht

    Veel mensen denken dat dit een moeilijk kapsel is maar eigenlijk is het best wel simpel. Je hebt iets nodig om je haar bij elkaar te houden, bijvoorbeeld een haarband of een haarklem of wat dan ook, als het maar makkelijk te verwijderen is. Verdeel je paardenstaart in twee helften. Pak van elk deel het uiteinde vast en wikkel de twee delen om elkaar heen. Zet als je op het einde bent je haar vast met jouw favoriete haaraccessoire.

  • Paardenstaart

    Paardenstaarten werden vroeger vaak in verband gebracht met vrouwen die aan het sporten waren. Tegenwoordig zie je ze nog steeds op de startbaan maar ook op chique gelegenheden. Je kunt je paardenstaart een mooie structuur geven of juist opzettelijk een beetje rommelig doen voor een “net-uit-bed” uiterlijk. Als je op zoek bent naar een stijlvol en geraffineerd uiterlijk kun je je paardenstaart hoog en glad opsteken. Een paardenstaart is ideaal als je ‘s avonds uitgaat of een afspraakje hebt.

  • Een Rommelige Haardracht

    Vandaag de dag hebben niet alleen rocksterren een verward kapsel! Een rommelige knot, ook wel de rommelige ballerinaknot genoemd, is op dit moment erg in de mode! En je kunt dit kapsel bij verschillende gelegenheden dragen. Je kunt het dragen als je je het apezuur zweet in de sportschool, als je naar de film gaat of als je extra vroeg op moet voor een ochtendvergadering. Voor dit kapsel begin je met een hoge paardenstaart door je haar naar achteren te trekken. Nadat je de paardenstaart hebt vastgezet maak je met diezelfde staart een knot door de staart als het ware op te rollen. Je hebt een speld nodig om de knot vast te zetten. Zorg dat je achteloos wat scheutjes haar langs je achterhoofd laat vallen.

Gezond Haar Voor Om Het Even Welk Kapsel

Om er zeker van te zijn dat je haar bij gezond blijft, welk kapsel je ook draagt, zou je het regelmatig met Marokkaanse Arganolie kunnen conditioneren. Arganolie zit vol met Vitamine E en vele andere anti-oxidanten die het haar tegen schade beschermen en reeds beschadigd haar herstellen en vernieuwen. De essentiële vetzuren in Arganolie dienen als voeding voor de wortels en poriën van het haar waardoor het haar sterker wordt!

Schrijf een reactie