Argan Cosmetica

Hoe Krijg je het Kapsel dat je in Gedachten Hebt!

Hoe Krijg je het Kapsel dat je in Gedachten Hebt!
Wees er zeker van dat je tevreden uit de kapsalon loopt.

Een bezoekje aan de kapper kan leiden tot twee resultaten. Het kan ofwel een sprookjesachtig einde of een nachtmerrie zijn. Niemand wil eindigen met nachtmerrie-achtige lokken, maar de meeste mensen hebben het wel eens meegemaakt dat ze boos en teleurgesteld de kapsalon uitliepen. Sommigen zijn zelfs huilend naar buiten gerend.

We willen allemaal dat ons bezoekje aan de kapper een sprookjesachtig einde heeft. Het goede is dat er manieren zijn om dit te bereiken! Het belangrijkste is om te weten hoe je je kapper kunt overtuigen van wat je wilt. Hier zijn een paar tips!

 • Hou vast aan de simpel-regel.

  Als je naar je kapper gaat, vergeet dan niet om in een duidelijke en eenvoudige taal te spreken. Probeer je kapper niet te imponeren met je kennis van technische termen op het gebied van haar styling. Misschien beheers je hun technische taal niet volledig en zit je naderhand opgescheept met een kapsel of stijl die helemaal niet lijkt op wat je in gedachten had. Het is het beste om zeer beschrijvend te zijn. Vertel je kapper hoe je haar er uit moet gaan zien, of je het lang, sluik, sexy of iets strandachtigs wilt. Het gebruiken van beschrijvende woorden, zoals de bovenstaande, zal je kapper helpen om een kapsel (of twee) te bedenken dat in dit plaatje past.

 • Je kunt het beste foto’s meenemen!

  Foto’s zijn altijd handig! Dit is de beste en snelste manier om je kapper in te laten zien welk kapsel of stijl je wilt hebben. Dus als je je haar wilt laten knippen, is het het beste om voorbereid te komen. Besteed wat tijd aan het onderzoeken welke stijl je wilt en vergeet niet om enkele foto’s mee te nemen.

 • Laat de vorm van het gezicht over aan je kapper!

  Eén van de eerste dingen waar de meesten van ons aan denken voordat ze naar de kapper gaan, is de vorm van ons gezicht. Je moet de vorm van je gezicht maar vergeten en jezelf volledig richten op hoe je wilt dat je lokken eruit zien na de knipbeurt. Vertel je kapper wat je mooi vindt aan je haren en hoe je jezelf ziet met het nieuwe kapsel. Een goede kapper zal deze dingen in gedachten houden en zal rekening houden met de vorm van je gezicht alvorens met de schaar aan het werk te gaan.

 • Stel vragen!

  Zit niet op je stoel zonder vragen te stellen. Hou je vragen niet voor jezelf. Wees niet bang of verlegen om je kapper een vraag te stellen die je in gedachten hebt. Als je je ergens zorgen over maakt, hou je dan niet in. Laat van jezelf horen! Vraag maar raak! Een sprookjesachtig resultaat start met een goede communicatie tussen jou en de kapper. Als jij en je kapper op één lijn zitten over het kapsel dat je wilt, dan zal het resultaat waarschijnlijk zijn dat je de deur uit zweeft gevolgd door een sprongetje van geluk. Mocht het gebeuren dat je niet blij bent met het resultaat, zeg het dan! Het kan een goed idee zijn om naar een andere kapper uit te kijken!

Een geweldig kapsel kan een groot verschil uitmaken voor je haar. Maar elk goed kapsel start met gezond haar. Conditioneer je haar regelmatig met Arganolie. Arganolie, boordevol vitamine E en essentiële vetzuren, doet wonderen voor je lokken!