Argan Cosmetica

Huis-, Tuin- en Keukenmiddeltjes Tegen Acne Littekens!

Huis-, Tuin- en Keukenmiddeltjes Tegen Acne Littekens!
Honing en citroen, zijn zeer sterk tegen Acne!

Het probleem met puistjes is dat hoe groter ze zijn, hoe sterker onze behoefte … ik bedoel … onze aandrang om ze tot aan de vergetelheid door te prikken en uit te knijpen. Maar hoe meer we proberen om onze vijanden pijn te doen, hoe groter de kans dat ze terug zullen slaan … in de vorm van lelijke, donkere littekens die we waarschijnlijk VOOR ALTIJD zullen houden!!!

Oké, niet voor altijd…als je er iets aan doet. De donkere kleur van je littekens zal na twee jaar natuurlijk lichter worden als nieuw collageen wordt gevormd. Toch zal het getroffen gebied tot op zekere hoogte donkerder blijven, omdat haarzakjes en zweetklieren niet meer hersteld zullen worden. Maar met deze simpele huis-, tuin- en keukenmiddeltjes kun je het getroffen gebied nog steeds een beetje lichter maken. Voer deze behandelingen regelmatig uit en je zult al snel vergeten dat je die littekens voorheen had.

Arganolie

Je hebt hier geen pen of papier voor nodig. Er zijn geen formules of combinaties die je moet onthouden. Breng alleen een paar druppels van deze wonderolie op het getroffen gebied aan en dat is het. Het geheim zit in de samenstelling. Arganolie, geprezen als het vloeibare goud, zit boordevol essentiële voedingsstoffen en vitaminen die de celregeneratie bevorderen. Dit proces is belangrijk voor de vorming van nieuw collageen dat de plekken lichter maakt. Bovendien zit deze wonderolie vol met Vitamine E, dat een belangrijke rol speelt bij het minimaliseren van donkere littekens en zelfs rimpels. De essentiële vetzuren helpen de overproductie van talg, wat kan leiden tot acne, te controleren!

Honing en citroen

Als jij het type bent dat graag dingen uitvindt, probeer dan deze eenvoudige oplossing bij jou thuis. Knijp het citroensap van een citroen uit in een kleine kom. Reinig je gezicht met warm water en dep citroensap op het litteken met behulp van een wattenschijfje. Laat het 5 tot 10 minuten zitten voordat je het afspoelt met warm water. De zuurgraad van citroensap zal littekens na verloop van tijd lichter maken. Voordat je naar bed gaat, breng je manuka honing aan op het probleemgebied. Laat het drogen voordat je gaat slapen. ‘s Ochtends afwassen. Voor een zoete aanpak, kun je een eetlepel kaneel toevoegen voor elke 3 eetlepels manuka honing. Zorg ervoor dat je ’s ochtends voordat je naar buiten gaat een vochtinbrengende crème aanbrengt op het getroffen gebied. Deze behandelingen zullen het gebied met het litteken gevoeliger maken voor de zon, dus het is ook goed om een zonnebrandcrème aan te brengen over de vochtinbrengende crème.

Tips

Raadpleeg voor de zekerheid je arts voordat je zelfmedicatie gebruikt. Ook kunnen honing en citroen irritatie veroorzaken bij sommige huidtypen, dus wordt niet gelijk bezorgd als het begint te jeuken. Als het probleem aanhoudt, ga dan naar je arts.