Argan Cosmetica

Geheimen Voor een Jeugdigere Huid, Lees Snel Verder!

Geheimen Voor een Jeugdigere Huid, Lees Snel Verder!
Blijf er jeugdig uitzien met Arganolie en een Lach!

Eerst waren het luiers. Toen SUV’s. Vervolgens onroerend goed. En nu gezondheid en anti-veroudering. De consumerende bevolking is zeker ouder geworden en elke industrie probeert te profiteren van de anti-verouderingstrend. Herinner je je nog de tijd dat sokken gewoon sokken waren? Tegenwoordig wordt er zelfs reclame gemaakt voor sokken met anti-oxidanten. Van deze stoffen wordt gezegd dat ze het lichaam helpen de verouderende effecten van vrije radicalen op zowel de huid als het lichaam te bestrijden.

Helaas leidt een toename in het aanbod van top kwaliteit anti-verouderingsproducten niet direct tot een daling van de prijzen. Fabrikanten weten hoe belangrijk het vandaag de dag voor deze generatie is om jong te blijven en zij zijn ervan overtuigd dat hoe hoog de prijs ook is, mensen nog steeds hun producten willen kopen als dat betekent dat ze een kans hebben om zich jonger te voelen en er jonger uit te zien.

Maar wat de meeste mensen niet begrijpen, is dat de bestandsdelen van deze magische anti-verouderingsflesjes al in voeding aanwezig is. Het is niet nodig om al je geld te spenderen om er jong en mooi uit te blijven zien. Goed eten en een gezonde levensstijl zijn cruciaal voor een jeugdige en gezonde huid.

Voedingsmiddelen voor een jeugdige huid

Meergranen

Pure voedingsmiddelen zijn onbewerkte producten, zoals meergranen brood. Deze producten zijn rijk aan anti-oxidant rutine en B-vitamine biotine, die essentieel zijn voor een schone en gehydrateerde huid. Rutine voorkomt ontstekingen die schadelijk zijn voor de huid. Terwijl biotine de cellen ondersteunt in het verwerken van vet. Zonder biotine zou de huid droog en schilferig worden. Als je niet van meergranen houdt, dan kun je kiezen voor producten die dezelfde voordelen bieden, zoals avocado’s en champignons.

Groenten en fruit

Oranjerode groenten zijn goede bronnen van bètacaroteen. Dit wordt door ons lichaam omgezet in vitamine A. Als anti-oxidant bestrijdt vitamine A de schadelijke en verouderende effecten van vrije radicalen op ons lichaam. Groene groenten zijn goede bronnen van vitamine A. En fruit is rijk aan vitamine C. Dit is belangrijk voor de productie van collageen, dat van cruciaal belang is voor een stevigere en jeugdigere huid.

Zeevruchten

Zeevruchten zitten vol met omega 3-vetzuren en zink. Omega 3 is belangrijk, omdat het samenwerkt met Omega 6 om ontstekingen te voorkomen. Zink helpt het testosteron van ons lichaam te metaboliseren, de belangrijkste oorzaak van de overproductie van lichaamseigen olie.

Marokkaanse Arganolie

Naast het eten van voedsel dat een gezonde en jeugdige huid bevordert, zal het regelmatig aanbrengen van Marokkaanse Arganolie op je huid ook helpen bij het bestrijden van de tekenen van huidveroudering. Deze olie zit boordevol voedingsstoffen die de regeneratie van huidcellen stimuleert, zoals essentiële vetzuren, vitamine E, ​​sterolen, squaleen en polyfenolen. Als we oud worden, regenereren onze cellen zich over het algemeen langzamer en bovendien worden ze vervangen door zwakkere cellen, waardoor we tijdens het proces sneller verouderen. Om dit te voorkomen, moeten we hulp krijgen van producten die gezondere en sterkere cellen bevorderen.