Argan Cosmetica

Huidverzorgingtips voor de Nieuwjaarvoornemens

Huidverzorgingtips voor de Nieuwjaarvoornemens
Nieuwjaarsvoornemens voor je huid. De uitdagingen voor komend jaar.

Nog slechts een paar dagen te gaan en dan zeggen we hallo tegen het nieuwe jaar. Tegen deze tijd van het jaar, zullen veel mensen al hun goede voornemens hebben gemaakt. Heb jij jouw goede voornemens voor je huid al gemaakt?

Het is het beste om het nieuwe jaar goed te beginnen met je dagelijkse huidverzorging. Dus geven we je hier een aantal goede voornemens voor je huid die je hiermee kunnen helpen.

Maak het nieuwe jaar HET jaar voor een gezonde, mooie en stralende huid. Neem deze huidverzorgingtips van experts op in je Nieuwjaarvoornemens voor je huid.

Huidverzorgingtips: Nieuwjaarvoornemens voor je huid

  1. Maak er een gewoonte van je huid te wassen en hydrateren voordat je gaat slapen. Dit is een huidverzorgingtip die je niet zou moeten negeren. Onderzoekers hebben ontdekt dat de huid zichzelf gedurende de nacht effectief repareert. Het is dus ideaal om je huid in de best conditie te brengen voor deze zelfreparatie.Sommige vrouwen zijn te moe om hun make-up ‘s avonds van hun gezicht af te wassen. Dit is helemaal geen verrassing, omdat velen een hectische planning hebben. Maar hier is iets om uit te proberen.Was je gezicht direct na je werk of na het avondeten. Door dit eerder te doen in plaats van later op de avond, zal je voorkomen dat je gaat slapen met make-up op je gezicht. Laat je vochtinbrenger op je nachtkastje liggen, zodat je het nog kunt aanbrengen als je in je bed ligt. Het afwassen van vuil en viezigheid plus het hydrateren van je huid voordat je gaat slapen, zal je huid helpen zich te herstellen en vernieuwen terwijl je slaapt.
  2. Gebruik Arganolie als je vochtinbrenger. Deze olie is een uitstekend huidverzorgingproduct. Het bevat krachtige vochtinbrengende en anti-aging eigenschappen. Arganolie bevat vitamine E, essentiële vetzuren en sterolen die verantwoordelijk zijn voor de krachtige hydraterende eigenschappen. Het zit boordevol anti-oxidanten, waardoor het ook een uitstekend anti-aging product is. Deze anti-oxidanten helpen de huid bij het beschermen, repareren en vernieuwen. Arganolie zal je huid niet verstoppen, omdat de sterolen compatibel zijn met de natuurlijke oliën van de huid, waardoor de olie gemakkelijk door de huid wordt geabsorbeerd. Het is een 100% natuurlijk extract van de Arganpitten en bevat geen gevaarlijke chemische stoffen. Als je een notenallergie hebt, kun je het beste eerst je arts raadplegen voordat je de olie gaat gebruiken, omdat het wordt gewonnen uit de Arganvruchten is het een soort noot.
  3. Maak er een gewoonte van om dagelijks zonnebrandcrème op te smeren. Tal van onderzoeken en studies tonen aan dat ongeveer 78% van de blootstelling aan de zon die we in een mensenleven krijgen eigenlijk incidenteel is. Sommige mensen gaan zelden naar buiten en denken daarom misschien dat zonnebrandcrème niet langer essentieel is. Dit is niet juist. Werken in je huis of op kantoor in de buurt van ramen, of naar je auto lopen, of zelfs in je auto rijden, stelt je bloot aan de UV-stralen van de zon en de schadelijke effecten ervan. Blootstelling aan de zon geldt als de nummer één boosdoener van vroegtijdige huidveroudering. Dus of je nu binnen of buiten bent, zorg ervoor dat je zonnebrandcrème opsmeert (met minimaal SPF 30) om je huid te beschermen.

Dit zijn slechts 3 huidverzorgingtips die je zou moeten opnemen in je Nieuwjaarvoornemens voor je huid. In ons volgende bericht lees je er meer over.

Voeg onze Facebook-pagina toe aan je favorieten en deel dit bericht met je vrienden.