Argan Cosmetica

Hoe Werk je Neon, Leer er Hier Meer Over!

Hoe Werk je Neon, Leer er Hier Meer Over!
Felroze is niet lelijk!

Ik hou van neon! Zelfs voordat opvallende kleuren een trend werden, was mijn look een outfit in neutrale kleuren en een paar torenhoge gedurfde schoenen, oh-jeetje—zulke-felle-kleuren.

Er is iets speciaals aan de manier waarop een neon kleur een outfit transformeert. Plotseling een felle gedurfde kleur schreeuwt modern en modieus uit, altijd. Experts zeggen dat het het allerbelangrijkst is om te focussen op een kleur die goed bij je staat en deze in je outfit op te nemen door al het andere neutraal en simpel te houden. Dit is de enige manier waarop ik neon in mijn leven heb gebruikt…. tot nu toe.

Hier zijn een aantal andere manieren om niet zomaar een kleur, maar neon in je leven te brengen.

Roze is het nieuwe rood

Laat de heldere ultra-rode kleur over aan je avondkleding. Val in plaats daarvan op met oplichtende roze lippen die jong en fris uitschreeuwen. Experts zeggen dat deze kleur extra oplicht bij mensen met een lichte huid. Andere goede tinten voor een lichte huid is neon oranje.

Gebruind en blozend

Voor mensen met een donkerdere huid is de beste optie, als het geen roze lippen zijn, levendige wangen. Laat je gebruinde look meer naar voren komen door je wangen te laten stralen en ze blozender te maken. Een neon heldere blush zal je er beter uit laten zien. Breng het voor je favoriete getinte moisturizer aan om het er natuurlijker uit te laten zien.

Het draait allemaal om de ogen

Oogschaduws die een statement maken, hoeven er niet eng uit te zien. Het beperkt gebruiken van neon tinten kan je er modern en chique uit laten zien. Diegenen met een medium huidtint kunnen meer met kleuren spelen, maar oplichtende blauwe en groene oogschaduws zijn hun beste keuze. Elke oogkleur kan opvallen in blauwe tinten. Maar als je blauwe ogen hebt, laat ze dan meer opvallen door oogschaduw in oranjeachtige tinten te gebruiken.

Liners zijn er ook in verschillende kleuren!

Hier moet ik mezelf vaak aan herinneren. Ik heb nooit een andere eyeliner durven gebruiken dan zwart. Experts zeggen dat de sleutel voor het gebruiken van eyeliners in felle kleuren is, door ze aan te brengen in subtiele vegen. Om vlekken te voorkomen, breng je voor het aanbrengen poeder op je ooglid aan.

Neon op je nagels

Als je er niets voor voelt om neon op je gezicht te dragen, draag het dan op je nagels. Voor mensen met een donkere huid, ga voor oranjetinten, koraal en rood. Mensen met een bleke huid kunnen kiezen voor paarse, gele en blauwe tinten. Op een medium huid ziet elke kleur er goed uit. Oh, geluksvogel!

Probeer het gewoon!

Jazeker, gewoon doen! Aarzel niet. Neon in je leven brengen, is ook een manier van denken. Probeer ze allemaal, ongeacht de tips die we hier hebben genoemd. Neon is plezier hebben en ervoor gaan, dus wees niet bang om te knallen. De beste manier om falen van het experiment te voorkomen, is om ervoor te zorgen dat je werkt op een geweldige huid. Bij neon moet je al het andere simpel houden, maar make-up die bijna niet te zien is, zal er niet zo geweldig uitzien als het wordt aangebracht op een ongezond uitziende huid. Hydrateer regelmatig. Marokkaanse Arganolie boordevol anti-oxidanten is een geweldige keuze. Arganolie hydrateert niet alleen, het helpt ook veroudering te bestrijden.