Argan Cosmetica

Hoe Kun je Acne op je Rug Voorkomen en Verwijderen

Hoe Kun je Acne op je Rug Voorkomen en Verwijderen

Nu de lente is begonnen, is de favoriete speeltuin van iedereen weer buitenshuis. Naarmate de dagen warmer worden, beginnen we lagen kleding die we tijdens de koude dagen van de winter droegen uit te trekken. Dit kan een ongemakkelijke situatie vormen voor mensen met rugacne.

Rugacne kan net zo vervelend zijn als de puistjes of acne op je gezicht. Sommige mensen met rugacne vermijden activiteiten in de buitenlucht tijdens de warmere dagen en sommige mensen voelen zich niet zo op hun gemak, zodat ze de neiging hebben zich meer in te houden dan ze zouden willen.

Bacne, zoals rugacne over het algemeen wordt genoemd, is eigenlijk een veel voorkomend huidprobleem. Meer dan 20% van de mannen hebben rugacne. Het percentage vrouwen is een beetje lager dan dat van mannen. Wat is de oorzaak van rugacne? Rugacne heeft precies dezelfde oorzaak als acne op je gezicht. Statistieken tonen aan dat ongeveer 75% van de mensen die acne hebben op hun gezicht, ook acne hebben op andere delen van hun lichaam.

Kan rugacne worden voorkomen?

Mensen die lijden aan rugacne moeten de moed niet verliezen, want er zijn behandelingen die kunnen helpen bij het verwijderen van acne. Er zijn zelfs manieren om te voorkomen dat rugacne zich ontwikkelt. Als eerste gaan we bespreken hoe je rugacne kunt voorkomen.

 • Draag loszittende kleding gemaakt van natuurlijke vezels, zoals katoen.

  Dit zal de kans helpen verkleinen dat een uitbraak oncontroleerbaar wordt en je kans op acne in de toekomst helpen reduceren.

 • Kies voor een schoudertas.

  Als je ervan houdt overal waar je naartoe gaat je zware rugzak mee te nemen, dan is het tijd om deze aan de kant te zetten en in plaats daarvan te kiezen voor een schoudertas. Je vraagt je waarschijnlijk af waarom en wat je rugzak te maken heeft met rugacne. Druk draagt ​​bij aan acne en als je al rugacne hebt, dan kan het continu blootstellen aan druk de situatie verergeren.

 • Houd het lichaam schoon.

  Je lichaam schoon houden, is een manier om rugacne te voorkomen. Vuil, zweet en olie maken de huid aantrekkelijk voor bacteriën, wat je poriën kan infecteren en aanleiding kan geven tot acne. Je moet direct na je werk of na een activiteit waardoor je gaat zweten een douche nemen. Je moet ook huidproducten gebruiken die je poriën niet zullen verstoppen.

 

Rugacne verwijderen

 • Gebruik in plaats van een gewone zeep een mild anti-bacterieel reinigingsmiddel op je rug tijdens een douche. Je kunt je anti-bacteriële gezichtsreiniger gebruiken .
 • Scrub regelmatig. Gebruik elke keer als je een douche neemt een scrub of een loofah.
 • Breng direct na het afdrogen benzoylperoxide crème op je rug aan.
 • Breng minimaal tweemaal per dag Arganolie op je rugacne aan. Marokkaanse Arganolie bevat anti-inflammatoire en anti-bacteriële eigenschappen die ontsteking van acne helpt voorkomen. De olie helpt ook de overproductie van talg te controleren, wat een belangrijke factor is bij het voorkomen en verwijderen van acne.

Volg deze tips en voorkom het aanraken van en plukken aan je rug, zodat je uitstekende resultaten kunt behalen!

Blijf je vrienden vragen om onze Facebook-pagina leuk te vinden en dan zullen wij meer schoonheids- en gezondheidstips publiceren!